Submitted by hkr on
Børn og unge leg

Tilmelding til Landsseminar om børne- og ungdomsgolf er nu åben

Det er med stor glæde, at vi annoncerer åbningen af tilmeldingen til Landsseminaret for alle, der er engageret i børne- og ungdomsgolf!

Børne- og ungdomsgolf er en værdifuld del af vores sport, men desværre har vi set en nedadgående trend i antallet af unge golfspillere. Vi er fast besluttede på at ændre denne udvikling, og derfor er vi stolte af at præsentere en helt ny strategi for børne- og ungeområdet. Denne strategi er resultatet af et banebrydende samarbejde mellem PGA og Dansk Golf Union og har det overordnede mål at tiltrække flere børn og unge til golfsporten.

I samarbejde med PGA har vi udviklet et spændende program, der er baseret på den nye strategi og du vil kunne lade dig inspirere af oplæg om:

  • inspirerende oplæg fra erfarne eksperter både fra ind- og udland

  • afgørende faktorer i samspillet mellem miljø, udvalg og trænere

  • træning og træningsmiljøer og hvorfor de spiller en vigtig rolle

  • relevante oplæg indenfor fastholdelse og deltagelse af børn og unge 

Læs mere og tilmeld
 

Seminaret giver også en enestående mulighed for at netværke med andre engagerede inden for børne- og ungdomsgolf i landet. Der vil også være tid til at udveksle information og netværke med de fem distrikter.

Landsseminaret finder sted på Comwell Kolding søndag den 14. januar 2024, og tilmeldingsfristen er den 14. december 2023.

Med mange spændende initiativer på vej ser vi frem til at byde mange af jer velkommen! Vi opfordrer klubberne til at deltage ved at sende mindst én repræsentant ud over jeres trænere til seminaret.

 

Vi glæder os til at se dig på Landsseminaret og dele denne vigtige begivenhed med hele Golfdanmark.

 

Læs mere og tilmeld