Submitted by Anonymous (not verified) on

Tilmelding til sportsjournalisternes juniorholdturnering 2017

MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering byder igen i år på store oplevelser.

De 8 bedste hold fra kvalifikationen skal spille finale sammen med Ecco Touren/Made in Denmark Qualifier 2017 på Skjoldenæsholm Golfbane.

Skulle der være spillere som til finalen klarer cuttet, får man lov til at fortsætte i turneringen, på lige fod med de professionelle spillere i Ecco Touren.

Vinderholdet vil igen i år komme på den traditionsrige rejse til The Open Championship 2018.

De 3 bedste individuelle spillere til finale vinder også en plads i Pro Am turneringen forud for Made in Denmark i Himmerland.

Som sædvanligt afholdes der kvalifikation i både øst og vest, det foregår i henholdsvis Vejen og Hørsholm d. 27. maj 2017, Der kvalificere sig 4 hold fra hver kvalifikation til finalestævnet.

 

Finalestævnet afvikles i år i forbindelse med Made in Denmark Qualifier på Skjoldenæsholm Golf Center, den 2. og 3. august 2017, hvor der spilles slagspil over 36 huller. Og det her de tre bedste individuelle scores, bliver belønnet med en Pro Am plads til turneringen i Himmerland til august. Det er således ikke nødvendigvis vinderholdets spillere der får den unikke mulighed for, at spille med en Europeantour spiller på New Course i Himmerland.

Skulle en eller flere af spillerne også klare cuttet i hovedturneringen, så får man også lov til at spille med på finaledagen.

 

Tilmelding til turneringen

Klik her for tilmelding til MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering 2017

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 7. maj 2017.

 

Kontakt

Yderligere spørgsmål vedr. turneringen, henvises der til:

Rikke Haurvig
Turnerings- og udviklingskonsulent
Mail: rha@dgu.org