Submitted by Anonymous (not verified) on
Ungdomsturneringer_logo_profil.jpg

Tilmeldingsfrister til turneringer – lige nu!

Nu er turneringssæsonen for alvor skudt i gang, det er så dejligt at vi endelig kan skrue op for golfspillet igen. Sæsonstart betyder også at man skal holde tungen lige i munden og huske at få tilmeldt sig alle de sjove turneringer der lige nu nærmer sig deadline - Makker Cup allerede på mandag!

 

Få alle børn og unge i klubben ud og spille turnering i løbet af sæsonen

Det er rigtig vigtig at vi i klubberne hjælper de unge mennesker med at få sig tilmeldt, der kan nemlig være rigtig mange barrierer for at komme ud og spille turnering:

  • Hvor og hvordan tilmelder jeg mig?

  • Er jeg god nok?

  • Hvilke turneringer passer til mig?


Det er gået rigtig godt både med tilmeldingen til Holdturneringen og D-Tour by Golfstore, hvor der er flere tilmeldinger end sidste år. Men der er flere sjove turneringer på trapperne, hvor de første deadlines nærmer sig. Vi gennemgår den her på siden:

 

Makker Cup

Der er deadline for tilmelding til 1. afdeling af Makker Cup på mandag d. 24. april kl. 12.

Der spilles 3 steder i landet. Turneringerne er uafhængige af hinanden, så man bestemmer selv om man vil deltage i 1, 2 eller alle 3 afdelinger.

Makker Cup er for alle under 25 år med hcp. 36 eller under. Der spilles i 2 rækker U16 og U25. Man skal som navnet indikerer tilmelde sig sammen med en makker og man spiller greensome med handicap (begge spillere slår ud fra teestedet, hvorefter de sammen vælger hvilken bold de vil spille videre med).  

Tilmeld her (kommer efter D-Tour på listen)


Flyer i PDF

 

Girls Only Tour

Der er deadline til 1. afd. af Girls Only Tour 28. april kl. 12.00.

1. afd. spilles den 13. maj i Asserbo Golf Club, sammen med Dormy Elite Tour for damer/piger.

Girls Only Tour er for alle piger under 25 år med hcp. 53,9 eller under. Girls Only Tour er en individuel turnering bestående af en handicap-regulerende turnering og en social fælles afslutning med præmieoverrækkelse.

Tilmeld her

 

Dormy Elite Tour

Der er deadline til 1. afd. af Dormy Elite Tours den 28. april kl. 12.00.

1. afd. spilles 13.-14. maj i:

Læs mere om Elite Tour her

 

Golftræf

Hvem kan spille Golftræf?

  • Årgang 1999 eller yngre
  • Hcp.: over hcp. 36 også børn og unge uden banetilladelse/hcp.

 

Læs mere om træf her

Tilmeld her

 

Hvad er Golftræf?

Vi har samlet et team der er klar til at holde nogle fantastiske events og turneringer for juniorerne og deres familier.

Vi spiller Super6 og Junglegolf, og sørger for at være et sted for venskaber, spil, leg og konkurrencer. Alle er velkomne!