Idrættens Udviklingscenter starter nyt uddannelsesforløb i optimering af café og restaurant den 26. marts, hvorfor der er tilmeldingsfrist snarest. Uddannelsen er målrettet medarbejdere, ledere og restauratører, der ønsker ny inspiration og værktøjer til udvikling og optimering af café- og restaurantdrift på faciliteter og klubber i idræts- og fritidsbranchen.
Opgaven med at optimere driften, servicekoncept og skabe en bæredygtig forretningsmodel for caféen eller restauranten er en problemstilling som mange faciliteter, golfklubber og andre kulturinstitutioner har til fælles.
På denne uddannelse får du ny viden og konkrete værktøjer om følgende emner:
-
Omsætning og procesoptimering
-
Lagerstyring
-
Nøgletalsanalyser og benchmarking
-
Personaleplanlægning og medarbejdermotivation
-
Kapacitetsudnyttelse
-
Forståelse for budgetopstilling i branchen specifikt
-
Markedsføring og markedsforståelse
-
Koncept
-
Prisstrategi
-
Kalkulationer
-
Vækststrategier
-
Målstyring og konceptudvikling.
Læs mere om uddannelen (pdf) - obs kort tidsfrist.
Tilmelding
Tilmelding til uddannelsen sker på mail til Kursuskoordinator Cecilie Hallstrøm på mail cecilie@iuce.dk