Submitted by hkr on
hjemmeside ny

Velkommen til den nye hjemmeside

Du besøger lige nu vores helt nylancerede hjemmeside. Vi har sagt farvel til langsommelighed og ingen søgefunktion og velkommen til nyt design, friske sider og ikke mindst hastighed og en søgefunktion, som vi tror og håber vil gøre det muligt for dig at finde de informationer, du kom for at finde.

Vi har glædet os til at kunne gå i luften med den nye hjemmeside - så meget at vi stadig arbejder lidt rundt i hjørnerne for at gøre alt klar. Så hvis der mangler billeder og måske en visning, som driller, så bær over med os - vi arbejder videre på at gøre dette til den bedste værktøjskasse til klubbernes frivillige og ansatte og alle andre med en interesse for den gode golfklub.

Et fif til søgning: søger du efter en specifik ord-kombination - f.eks. Golf gavner - så brug " " rundt om ordene = "Golf gavner" - så forbedrer du søgeresultaterne.
 

Linker klubben til sider på danskgolfunion.dk så skal links nu opdateres med de nye links. Vi laver redirects på de fleste af baggrundssiderne, men det kunne være en god anledning til at tjekke om klubbens link til os er de relevante og korrekte.
 

Mangler du noget eller har du et forslag, så skriv meget gerne til os på hkr@dgu.org

God fornøjelse!