Submitted by cth on
Golfens Dag

140 golfklubber åbner dørene for alle på søndag

De danske golfklubber byder på søndag den 14. april velkommen til alle, der kunne tænke sig at snuse til golfsporten og måske begynde at spille fast.

Det sker på Golfens Dag, som er blevet en tradition og en invitation til de mange, som er golfspillere, men bare ikke ved det endnu.

- Det er langt nemmere at blive golfspiller, end mange tror. At 140 af vores 185 klubber holder åbent hus fortæller alt om, at golf er en sport med plads til mange flere. Det er enkelt at komme i gang med selve spillet og blive en del af et skønt klubmiljø, siger Lars Broch Christensen, der er formand for Dansk Golf Union.

Ønsker man at vide, hvor og hvornår på dagen man kan komme til Golfens Dag, kan man gå ind på golfensdag.dk og læse mere.

Uanset hvor man ønsker at komme til Golfens Dag, behøver man ikke have andet med end sig selv og lysten til at prøve sporten, som er den største voksensport i Danmark. Køller, bolde og faciliteter sørger golfklubben for.

- Alle kan være med, og man skal bare sørge for at have behageligt tøj og praktiske sko på, siger Lars Broch Christensen.

Der er flere end 163.000 medlemmer i de danske golfklubber, og for mange af dem er golf en sport, de ikke kan forestille sig at undvære.

De fleste baner i Danmark ligger naturskønt og oplevelsen i det grønne er bare én af de gode grunde til at tage golfen op. Man kan også spille for at konkurrere eller nyde sociale fællesskaber i en sport, hvor alle kan spille med alle. Hver eneste golfbane er unik og man kan opleve forskellige baner, når først man er kommet i gang.

 

Kontakt:

Lars Broch Christensen, 21 94 62 30