Submitted by Anonymous (not verified) on
kalø2.jpg

2.200 danskere blev golfspillere i søndags

26. april 2021

 

Golfens Dag 2021 blev en stor succes.

Det vurderer Kim Uldahl, der er udviklingskonsulent i Dansk Golf Union og ansvarlig for afvikling af årets store rekrutteringsevent.

Han fortæller mandag, at de fleste deltagende klubber nu har meldt tilbage fra søndagens arrangement. Det forventes, at 2.200 mennesker har meldt sig ind i golfklubber på Golfens Dag.

- Det er helt sikkert et tal, vi er glade for. Jeg hæfter mig også ved, at de deltagende klubber i gennemsnit havde 51 gæster. Det er omkring 40 procent flere end sidste år, siger Kim Uldahl.

Han forklarer, at et højt deltagerantal i sig selv er positivt, fordi der også er folk, der melder sig ind i golfklubberne noget tid efter at have deltaget i Golfens Dag.

I alt 130 klubber slog dørene op på Golfens Dag i år. Det er otte flere end sidste år, men alligevel færre, end der har været de foregående år. 

Nogle klubber har på grund af den store, generelle tilstrømning til golfklubberne under coronakrisen valgt ikke at holde Golfens Dag i år.

Med de 2.220 nye golfspillere, der altså kom til søndag, tyder alt på, at medlemskurven fortsat peger opad for golf i Danmark, og at mange danskere er nysgerrige på golfsporten.

Antallet af golfspillere i Danmark har aldrig været højere end ved sidste opgørelse, hvor der i september 2020 var næsten 155.000 golfspillere.

- Der skal lyde en stor ros til golfklubberne for en stor indsats og for at stable corona-sikre arrangementer på benene, siger Kim Uldahl.

 

Kontakt:

Kim Uldahl, 21 36 06 98