Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_KLUBDRIFT.png

48 procent af alle nye medlemmer stopper inden for de første 2 år

Dansk Golf Union ønsker at sætte yderligere fokus på at skabe et godt begynderforløb. Et forløb som ikke bør slutte før den nye golfspiller er blevet en del af et fællesskab. Potentialet i "Den gode Begyndelse" er stort og derfor et særligt indsatsområde for DGU i 2017.

Golfklubberne i Danmark har brug for flere medlemmer og når halvdelen af alle udmeldelser sker inden for de første to år i golfklubben, ligger der et stort vækstpotentiale i at skabe den bedst mulige begyndelse på livet som golfspiller.
 

GRATIS FOR ALLE GOLFKLUBBER

DGU har derfor valgt at den del af analyseværktøjet Golfspilleren i Centrum, som systematisk indsamler feedback fra "Nye i klubben" bliver gratis for alle golfklubber i Danmark. Fremadrettet kan alle klubber således få feedback fra deres nye medlemmer og bruge denne viden til at videreudvikle den bedst mulige begyndelse i golfklubben. De nye medlemmer i golfklubben bliver spurgt om deres oplevelser i forhold til starten på golfspillet efter to måneder i golfklubben og igen i slutningen af anden sæson. Det er specielt i disse to faser af begynderforløbet at vi oplever det store frafald og at mange golfklubber ikke lykkes med at møde de nye medlemmers behov og forventninger.


- Når alle golfklubber systematisk modtager feedback fra deres nye medlemmer giver det os en unik mulighed for at lære fra de dygtigste golfklubber og videreformidle denne viden til de øvrige golfklubber. Golfspilleren i Centrum giver DGU mulighed for proaktivt at kontakte de golfklubber hvor nye medlemmer melder sig ud og begyndelsen ikke lever op til deres forventninger. Samtidig er det vigtigt, at den enkelte golfklub kontinuerligt modtager feedback og viden, som kan bruges til at justere de services, der skaber den bedste oplevelse for golfspillerne, siger Udviklings- og Turneringschef i DGU Jonas Meyer.


For golfklubber, som ikke allerede benytter analyseværktøjet "Golfspilleren i Centrum", bliver der udsendt en mail til golfklubbens officielle mailadresse. I denne mail bliver det muligt at afmelde sig, hvis klubben ikke ønsker feedback fra nye medlemmer via analyseværktøjet "Golfspilleren i Centrum". I forlængelse af at denne service stilles gratis til rådighed for de danske golfklubber nedsættes også den generelle pris for deltagelse i "Golfspilleren i Centrum" med 1.000 kr om året. Læs mere om denne prisreduktion her.

 

LÆS MERE OM "GOLFSPILLEREN I CENTRUM" HER

 

FYRAFTENSKURSER I DEN GODE BEGYNDELSE

Som et led i indsatsen om at skabe den bedste begyndelse på golf i golfklubben afholdes der ligeledes en række fyraftenskurser i marts 2017. Her vil alle de personer i golfklubben som arbejder med begynderne kunne deltage og bl.a. blive klædt på til at bruge analyseværktøjet "Golfspilleren i Centrum", få den nyeste viden omkring begynderarbejdet, lære fra de dygtigste golfklubber, samt vidensdele med andre som kæmper for at skabe den bedste begyndelse i dagligdagen. Du kan tilmelde dig på et af nedenstående fyraftenskurser for 150 kr. pr. person inklusiv kaffe/te, kage, sandwich og isvand.


13. marts i Aalborg Golf Klub

14. marts Skjoldenæsholm Golfklub

16. marts Herning Golf Klub

20. marts Haderslev Golfklub

21. marts Idrættens Hus, Brøndby

23. marts Langesø Golf Club


Tilmelding til kurset kan ske via dette link:http://danskgolfunion.dk/kurser/klubledelse/fyraftenskursus-golfspilleren-i-centrum---nye-i-klubben-og-den-gode-begyndelse