Submitted by Anonymous (not verified) on
Juniorer.jpg

Ansøgning om dispensation for U16 spillere

Ansøgning om dispensation til herre/dame rækken i de lavere divisioner

Hvis jeres klub ikke stiller med hold i ungdomsrækken eller hvis I gerne vil have mulighed for at bruge en U16 spiller på et hold i herre/dame rækken i de lavere divisioner, så kan I ansøge om dispensation for spilleren her. Se link til ansøgningsformular længere nede på siden.

Fristen for at ansøge om dispensation er onsdag kl. 12.00* forud for den spilleweekend, hvor U16 spilleren skal spille på enten et herre eller damehold. En sådan dispensation vil i givet fald være gældende for hele, eller den resterende del af, sæsonen for den pågældende spiller. I behøver altså kun at ansøge én gang pr. spiller.

Det er også vigtigt at huske, at I ikke behøver at ansøge om dispensation for en U16 spiller i de højeste herre/dame divisioner. Se hvilke divisioner, der er undtaget her:

  1. U16 pige spiller, der skal spille i Elite division eller 1. division
  2. U16 drenge spiller, der skal spille i Elite division, 1. eller 2. division
     

En U16 spiller i 2022  er en spiller, der er 15 år eller yngre i hele 2022.
 

*Klik på linket til ansøgning om dispensation 2022 


Har I spørgsmål eller behov for uddybning, så kontakt venligst turnerings- og udviklingskonsulent Tanja Lewis på mail taw@dgu.org

*For at give alle potentielle ansøgere om dispensation lige sportslige vilkår afviger vi ikke fra tidsfristen onsdag kl. 12.00 forud for den pågældende spilleweekend.