Submitted by hkr on
Undervisning samarbejde golf

Bæredygtigt samarbejde med uddannelsesinstitutioner

I Dansk Golf Union har vi et bæredygtigt fokus på vand, energi, affald og materialer til pleje og vedligeholdelse af golfbaner. Det kommunikerer vi gennem videoer og forskellige artikler til greenkeeper-foreningen og på Dansk Golf Unions sociale medier.

Et nyt tiltag i den sammenhæng for at skabe yderligere viden og nye tiltag for en grønnere golf industri og fremtidige generationer af golfspillere har vi samarbejde med den danske uddannelsessektor. Vi har i flere år været en del af undervisningen på de danske greenkeeperuddannelser, men det er det nu også på de videregående uddannelser. Flere danske klubber, Værløse, Hørsholm og Mollerup Golfklub er nogle af de klubber, der deltager og indgår her. 

Klik på linket og læs mere om samarbejdet med CPH Business, Copenhagen Business School og University College Nordjylland. Du finder ligeledes inspiration til et samarbejde i din golfklub samt forskellige perspektiver du skal være opmærksom på, når du indgår et samarbejde med en uddannelsesinstitution.
 

Læs om uddannelsessamarbejderne