Submitted by Anonymous (not verified) on
Bech Bruunjpg

Bech-Bruun forlænger med Dansk Golf Union

Advokatfirmaet Bech-Bruun har forlænget sin aftale med Dansk Golf Union. Dermed vil Bech-Bruun også i 2017 være regelsponsor for DGU.

Selskabet har været DGU-partner siden 2014.

- Aftalen er et udtryk for et stort engagement i golfsporten fra Bech-Bruuns side. Lige præcis regelområdet er under hastig udvikling, og vi er glade for, at Bech-Bruun er med på den spændende rejse, lyder det fra Jesper Skotte, der er salgsdirektør for DGU Erhverv.

Bech-Bruun får med aftalen sit navn på alle regeludsendelser, de får eksponering i DGU's medier og de får mulighed for at yde hospitality over for deres klienter.

- I Bech-Bruun ønsker vi at støtte Dansk Golf Unions målrettede arbejde til gavn for de danske golfklubber, ungdomseliten samt andre, der føler glæde ved golfsporten. Fra et kommercielt perspektiv ser vi partnerskabsaftalen med DGU som en god mulighed for at indgå spændende samarbejdsrelationer med unionen og dens medlemmer, udtaler Jacob Hjortshøj, partner og bestyrelsesformand i Bech-Bruun

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed. Den servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser. Med mere end 500 medarbejdere og nogle af branchens mest anerkendte og erfarne eksperter skræddersyr Bech-Bruun løsninger på tværs af fagområder. Bech-Bruuns mål er at styrke sine klienters forretning, så de opnår de bedste resultater

 

Kontakt

Jesper Skotte: 30 50 26 85

Christian Ejvin Andersen, adm. direktør for Bech-Bruun, 72 27 34 34