Submitted by Anonymous (not verified) on
DTour.png

D-Tour (pakkepris) er nu åben

D-Tour er en individuel turnering i forskellige handicap- og aldersgrupper, som afsluttes med fællesspisning. D-Tour er en mulighed for at styrke samværet med andre golfspillere i distriktet og en god turnering at deltage i, uanset om man gerne vil noget mere med golf og med tiden spille eliteturneringer, eller om man bare gerne vil spille for sjov uden at fokusere på elitegolf. Der er fokus på det sociale, og samtidig er der fokus på udvikling af den enkelte.

D-Tour består af 6 afdelinger og finalespil (Super Cup, Mini Cup og Maxi Cup) fordelt på U13, U16 og U25. Hver gruppe spiller i 2 forskellige rækker, opdelt efter handicap. Flere detaljer om rækker, spilleform og handicap her
 

Hver afdeling afvikles 6 forskellige steder fordelt i hele landet på fastsatte spilledage. Som udgangspunkt afvikles der én turnering i hvert distrikt per afdeling. Dog afholdes der per afdeling to turneringer i distrikt 4 (Nordsjælland).

Man kan enten tilmelde sig D-Tour de enkelte afdelinger (inkl. frokost) som koster 250,- kr. pr. afdeling (150,- kr. i distrikt 4, da det er uden frokost) eller man kan tilmelde sig pakkepris som er samlet tilmelding for alle 6 afdelinger som koster 900,- kr. (400,- kr. i distrikt 4).
 

Sidste frist for tilmelding til pakkepris er d. 30. april 2022

Klik her for tilmelding i Golfbox til D-Tour (pakke) dvs. alle 6 afdelinger - se under marts måned i GolfBox oversigten