Submitted by Anonymous (not verified) on
repmøde.jpg

Danmark har flere golfspillere end nogensinde

Antallet af danskere, der spiller golf, er nu højere end nogensinde. Det kunne Dansk Golf Union oplyse på sit repræsentantskabsmøde.

Danmark er lige nu oppe på 152.992 golfspillere.

Det er det højeste antal registrerede golfspillere, der nogensinde har været i Danmark, marginalt højere end det officielle medlemstal pr 30. september 2012.

Det fortalte Dansk Golf Unions direktør, Morten Backhausen, da Dansk Golf Union lørdag holdt repræsentantskabsmøde i Korsør. De danske golfklubber har gjort et stort stykke arbejde for at rekruttere nye spillere efter nogle års medlemsstagnation.

Samtidig har coronakrisen betydet, at golf er blevet mere attraktiv for danskerne.

- Efter den værste nedlukning var der et behov for at komme ud i den friske luft og naturen og mange havde fået mere tid. Det, vi har med at gøre, nemlig golf, er super coronavenligt. Hvis man tager forholdsregler er det en nærmest smittefri sport, sagde Morten Backhausen på repræsentantskabsmødet.

Lige nu er der godt 5.000 flere golfspillere end på samme tidspunkt sidste år.

Det officielle antal golfspillere opgøres den 30. september. Alt tyder på, at det endelige tal vil være højere ved månedens udgang.

På repræsentantskabsmøde fik DGU’s bestyrelse to nye medlemmer, i det Thomas Just fra Randers Fjord Golfklub og Claus Holm Christensen fra Aarhus Golf Club blev valgt ind.

De erstatter Søren Casparij fra Odder Golfklub og Uffe Steffensen fra Viborg Golfklub, der begge havde besluttet ikke at genopstille. De modtog begge Dansk Golf Unions guldnål for deres indsats.

På repræsentantskabsmødet modtog Jesper Frigast Larsen Dansk Golf Unions sølvur for årtiers indsats for golfsporten i Danmark.

Santander Talentudviklingsprisen 2020 blev også overrakt på mødet. Den går i år til Karen Fredgaard og George Alexander Frances.

 

Kontakt:

Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union, 20 45 93 23

Lars Broch Christensen, formand for Dansk Golf Union, 21 94 62 30