Submitted by Anonymous (not verified) on
2020_03_04_DGU_Dansk_Golf_Abu_Dhabi_Stemning_0009-800px.jpg

Danmark har udtaget sit hold til herre-EM

Dansk Golf Union er nu klar med truppen til de første af efterårets EM-slutrunder.

De fire spillere, der skal repræsentere Danmark ved herre-EM den 9. til 12. september bliver:

Hamish Brown, Aalborg Golf Klub

August Thor Høst, Odense Eventyr Golf

Frederik Kjettrup, Brønderslev Golfklub

Sebastian Friedrichsen, The Scandinavian

Slutrunden bliver afviklet på en af kontinentaleuropas bedste baner, nemlig Hilversumsche GC i Holland.

I forbindelse med EM er der givet æresudtagelser til Rasmus Neergaard-Petersen fra Furesø Golfklub og Christoffer Bring fra Næstved Golfklub. De to har ikke mulighed for at deltage i selve EM, da de vil være optaget af forpligtelser på deres college-hold i USA.

Normalt afvikles EM i juli, og hver nation stiller med seks spillere. På grund af covid-19 er EM dog udskudt i år, og hvert land nøjes med at stille fire spillere.

- Det bliver under all omstændigheder et anderledes EM, da de britiske hold ikke stiller op og mange af landene ikke kan stille med de bedste spillere, der enten skal retur til college i USA eller kommer fra en karantæneramt region i deres hjemland. Når det så er sagt, så vil vi da gerne gøre en god figur og går efter en medalje, siger Claus Mølholm, eliteansvarlig i Dansk Golf Union.  

Damernes EM afvikles samme weekend som herrernes. Her venter man dog til efter denne uges Women’s Amateur Championship med at udtage holdet.

På seniorsiden (over 50 år) har Dansk Golf Union udtaget fire spillere, som skal repræsentere Danmark på Diamond Country Club i Østrig.

De er: 

Kent Tonnesen, Randers Fjord Golfklub

Michael Flindt, Ledreborg Palace Golf Club

Hans Peter Jacobsen, The Scandinavian

Bjørn Nørgaard, Rungsted Golf Klub

De tre sidstnævnte var med til at opnå en 4. plads, da senior-EM sidste år blev afviklet i Danmark og har et stort ønske om at tage medaljer med hjem denne gang.

 

Kontakt

Claus Mølholm, 28 89 51 39