Submitted by Anonymous (not verified) on
DK_turneringen_logo.png

Danmarksturneringen - husk orienteringsmail til modstanderhold

Vi er kommet til den næste vigtige deadline for Danmarksturneringen - udsendelse af orienteringsmail til modstanderhold med deadline 16. april

Hvad er en orienteringsmail?

Det er en mail, der informerer jeres modstanderhold om de generelle forhold som f.eks driving range bolde, restaurantens og proshoppens åbningstider og andre relevante ting, I kan tilbyde, når de kommer på besøg hos jer. Derudover skrives altid information om hvilke teesteder og evt. sløjfer, der spilles fra, så holdene ved hvorfra, der skal prøvespilles.

Læs mere om hvilke informationer, der skal med i orienteringsmailen under punkt 1.12: Værtsklubbens ansvar og download og brug evt. denne word skabelon som inspiration:

Orienteringsmail - Word skabelon


Hvem har ansvaret for at sende mailen og hvem skal den sendes til?

Klubben har det overordnede ansvar og det anbefales at det er een i klubben, der kan skabe et samlet overblik over både de generelle forhold og de mere specifikke betingelser, der gør sig gældende, når klubben får modstanderhold på besøg. Det kan f.eks. være klubbens sekretær, eliteudvalgsformanden, en manager eller pro'en. 


Hvad sker der, hvis vi overskrider deadline for fremsendelse af orienteringsmailen d. 16. april?

Først og fremmest stiller I jeres modstanderhold ringere, hvis de selv skal til at hive fat i jer for at indhente relevant information om forholdene i jeres klub. Dernæst kan I kun spille fra valgfrie teesteder, hvis dette accepteres af modstanderne. 

Men essensen er, at det er en del af den ‘bundne opgave’, når man har hold med i Danmarksturneringen og det er ikke god stil, hvis man som klub ikke får det på plads inden deadline.


Hvordan finder vi info på holdkaptajnerne på vores modstanderhold?

I finder altid info på en puljes holdkaptajner ved at finde frem til puljens kampprogram under Danmarksturnerings kampprogram 2021

  1. Klik på linket
  2. Find jeres holds pulje og klik ind på puljens kampprogram
  3. Næsten øverst i venstre hjørne findes et faneblad med navnet 'Kontakt info' ved siden af fanen med navnet 'Scores' - klik på fanen
  4. Her ser du holdkaptajn info for puljens hold. Hvis der ikke står noget ud for klubben, må I tage kontakt direkte til klubben.

 

Eksempel på de 2 faner

 

 

Hvis du har spørgsmål, som du ikke finder svar på i det ovenstående, er du som altid velkommen til at tage kontakt til turnerings- og udviklingskonsulent, Tanja Lewis  på mail taw@dgu.org eller direkte tlf. 43 26 26 88.