Submitted by Anonymous (not verified) on
Frivillig_holdkaptajn_planlaegning.jpg

Danmarksturneringen: Værd at vide lige nu

Vi er nået til den 2. spilleweekend i Danmarksturneringen og derfor repeterer vi lige tre vigtige ting, det er godt at have helt styr på inden den kommende weekend.


Vejret

Det bliver solrigt med byger og med lokal torden. Derfor skal I vide, hvordan man udsætter/stopper en kamp og hvordan man genoptager den på den rigtige måde. At være 100% opdateret på reglerne, inden I går ud og spiller, er en god investering.

Læs turneringsbetingelserne punkt 6.1: Holdkampens udsættelse

Læs turneringsbetingelserne punkt 6.2: Holdkampens genoptagelse

Genlæs evt. denne tidligere udsendte artikel (i tilfælde af dårligt vejr og afbrudt kamp), som vi skrev efter det store landsdækkende TORDENBRAG i juni 2019.

 

Karantænereglerne

  • Allerførst - husk at der IKKE er karantæne imellem de forskellige rækker (dame, herre, ungdom, senior osv.). Karantænereglerne handler udelukkende om skift imellem hold indenfor rækken.*

  • Dernæst - i runde 3 (lørdag) kan alle stile op som de vil  - MEN - det har indflydelse på, hvor man kan spille i runde 4 (søndag). 

Læs de fulde karantæneregler i Turneringsbetingelserne under punkt 1.16: Skift af spillere mellem hold

*Se de særlige karantæneregler vedr. finaleweekenden i ungdomsrækken i Turneringsbetingelserne

 

Holdopstilling/holdkort

Hvert år er der hold, der glemmer at stille op i den rigtige singlerækkefølge og indimellem har det kostet matchen. Det er både dumt og ærgerligt. Her er alt, I skal huske i forbindelse med udfyldelse og aflevering af holdopstilling/holdkort:

  • I de divisioner, hvor singlerne stiller op i hcp rækkefølge, er det ALTID højeste handicap, der går ud først.

  • I skal aflevere jeres holdopstilling med korrekt information SENEST 15 min før kampstart til den lokale turneringsleder. Husk, det er ikke nok, at holdet er tastet ind via Golfbox. Det fysiske holdkort skal afleveres. 

  • I må gerne rette i holdkortet - inden I afleverer - men ikke efter I har afleveret.

  • Det er strengt forbudt at se, hvordan modstanderne (udeholdet) stiller hold - og først derefter selv sætte sit eget (hjemme)hold. Det kan koste jer kampen.

 

Læs mere om holdopstilling i Turneringsbetingekserne under punkt 4.3: Holdopstilling

Link til en guide om 'print af holdkort' og 'tast selv resultater'

 

Spørgsmål før og under en holdkamp (bagvagt)

Hvis der opstår spørgsmål inden weekenden, så kontakt venligst turnerings- & udviklingskonsulent, Tanja Lewis i Dansk Golf Union. Skriv til taw@dgu.org eller ring på tlf. 4326 2708.

Hvis der opstår spørgsmål i løbet af lørdag eller søndag, så sidder DGU's bagvagt klar på tlf. 4326 2701 begge dage fra morgen til aften.