Submitted by Anonymous (not verified) on
Santander 2018 10-800px.jpg

Danmarksturneringens deadlines

Danmarksturneringen har her i starten af april flere deadlines på hhv. tilmelding til den nye ungdomsrække, samt på indberetning af nødvendig information vedr. holdkaptajner og valgfrie teesteder.

Det er vigtigt, at vi får de sidste administrative ting på plads, så vi kan være klar  - så snart det igen bliver muligt at åbne op for turneringsaktiviteterne i Danmark.

Senest d. 14. april sender vi en ny opdatering ud vedr. Danmarksturneringen.  

Læs seneste:  Opdatering på turneringsaktivitet for de kommende uger

 

Tilmelding til ungdomsrækken - deadline 1. april er flyttet til mandag 6. april

I onsdags d. 1. april var der deadline for tilmelding til den nye ungdomsrække i Danmarksturneringen. Vi har besluttet at udskyde deadlinen et par dage, hvis nu der stadig skulle være klubber, der gerne vil have et hold med. En klub kan have op til 3 hold med i ungdomsrækken.

Der har været rigtigt god opbakning til den nye række, og indtil nu er hele 55 hold tilmeldt - fordelt jævnt i øst og vest.


Tilmeld jeres hold til ungdomsrækken her

 

Indberetning af holdkaptajn info - deadline 3. april er flyttet til mandag d. 6. april

I dag fredag d. 3 april er der deadline på indberetning af holdkaptajnerne for jeres hold i Danmarksturneringen. Det er meget vigtigt, at I får denne indberetning på plads, så både DGU og jeres modstander hold kan komme i kontakt med rette vedkommende i forbindelse med Danmarksturneringen. Deadline er flyttet til på mandag d. 6. april.
 

Indberet jeres holdkaptajner via dette link 


Obs! Holdkaptajn info i ungdomsrækken indberettes på anden vis - alle tilmeldte ungdomshold får direkte besked om dette på mail i starten af næste uge.
 

Indberetning af valgfrie teesteder - deadline onsdag d. 8. april

Sidst men ikke mindst, så skal I huske at indberette valgfrie teesteder til DGU senest onsdag d. 8. april. I skal kun indberette teesteder, hvis I afviger fra standardintervallet for jeres række. 
 

Læs mere om  indberetning af valgfrie teesteder her

 

Har du nogle spørgsmål, så kontakt venligst  turnerings- og udviklingskonsulent, Tanja Lewis på mail: taw@dgu.org eller på tlf.  4326 2688