Submitted by Anonymous (not verified) on
Lars Holm Larsson.jpg

Dansk Golf Union ansætter ny landstræner

22. december 2022

Lars Holm Larsson tiltræder fra 1. januar i rollen som landstræner for det danske drengelandshold i golf.

Han er ansat på deltid, og hans ansættelse er et supplement til det nuværende landstrænerteam, som fortsætter fuldtalligt.

- Vi er utroligt glade for, at vi kan styrke vores talentarbejde med ansættelsen af Lars. Vi får en kompetent og rutineret træner til at støtte vores mest lovende spillere på drengesiden, siger Morten Backhausen, der er direktør for Dansk Golf Union.

Den nuværende drengelandstræner, Martin Raal Kold, vil fra nytår overtage ansvaret for herrelandsholdet. Herrelandstræner Thomas Kiel Larsson vil udelukkende skulle koncentrere sig om Dansk Golf Unions pro-team.

Pro-teamet er med det rekordstore antal danskere på challengetouren og DP World Tour større end nogensinde. Det er også anledningen til, at Dansk Golf Union opruster på trænersiden.

- Det er spændende og tilfredsstillende at få lov til at hjælpe ambitiøse unge med at komme tættere på at nå deres potentiale. Jeg har mest undervist drenge, og jeg kan godt lide at skabe en balance mellem, at der skal trænes og de skal nå nogle mål, men at det også skal være sjovt undervejs, siger Lars Holm Larsson, der glæder sig til arbejdet som landstræner.

Han er 34 år og har de senere år arbejdet på blandt andet Idrætsskolerne i Ikast og Dansk Junior Golf Akademi. 

Han kommer fortsat til at beholde andre træneropgaver ved siden af sin gerning som landstræner.

Lars Holm Larsson har selv tidligere været landsholdsspiller. Han har en bachelor i økonomi og blev færdig som PGA træner i 2016. Han er bror til Thomas Kiel Larsson, der er træner for Dansk Golf Unions pro-team.

 

Kontakt

Morten Backhausen, 20 45 93 23

Lars Holm Larsson, 23 41 95 52