Submitted by Anonymous (not verified) on
Lars Holm Larsson.jpg

Dansk Golf Union ansætter ny landstræner og siger farvel til to udviklingskonsulenter

Lars Holm Larsson tiltræder fra 1. januar i rollen som landstræner for det danske drengelandshold. Den nye landstræner er ansat på deltid, og hans ansættelse er et supplement til det nuværende landstrænerteam, som fortsætter fuldtalligt.

Lars Holm Larsson er 34 år og har de senere år arbejdet på blandt andet Idrætsskolerne i Ikast og Dansk Junior Golf Akademi. Lars kommer fortsat til at beholde andre træneropgaver ved siden af sit job som landstræner.

Lars Holm Larsson har selv tidligere været landsholdsspiller. Han har en bachelor i økonomi og blev færdig som PGA træner i 2016. 

 

Udviklingskonsulenter, vi siger farvel til i det nye år

Med det nye år har vi sagt farvel til udviklingskonsulent Sebastian Czyz Bendsen, som har været projektansat igennem to år med fokus på rekruttering i klubberne gennem leadgenerering. Det gode arbejde med leadgenerering fortsætter og Dansk Golf Union søger derfor lige nu efter en ny profil til at indgå i udviklingsteamet. Stillingsopslaget kan ses her.

Ved årsskiftet har vi ligeledes sagt farvel til Peter Van Zanten som via midler fra Friluftsrådet og DIF gennem de sidste 4 år har arbejdet med først Golf og Diabetes og gennem den seneste tid det bredere projekt Golf Gavner Sundheden. Vi er taknemmelige for Peters indsats gennem årene og heldigvis overleverer Peter et projekt i rigtig fin form. Arbejdet med Golf Gavner Sundheden og de 62 golfklubber som kører lokale sundhedshold fortsætter ufortrødent, men arbejdsopgaverne omplaceres blandt andre ansatte på DGU’s sekretariat.