Submitted by Anonymous (not verified) on
Lars Broch Christensen.jpg

Dansk Golf Union får ny formand

Lars Broch Christensen er ny formand for Dansk Golf Union. Han blev valgt som formand i unionens nykonstituerede bestyrelse efter repræsentantskabsmødet i Kolding i dag lørdag.

Lars Broch Christensen har i forvejen siddet seks år i Dansk Golf Unions bestyrelse. Han afløser Jim Staffensen som formand.

- Mit liv har været golf siden 1976, og jeg har været frivillig siden 1983. Udover min datter er golf nummer to på listen over det, jeg brænder for, siger Lars Broch Christensen.

Han ser rekruttering af nye golfspillere som den opgave, han og den øvrige bestyrelse skal lægge flest kræfter i.

- Der er stadig mange derude, som vi ikke har fået givet chancen for at prøve golf og få den fornemmelse i kroppen, som golf kan give, siger han.

Han vil især gerne rette op på det betydelige tab af juniorspillere, som danske golfklubber har lidt over de senere år.

- For klubberne er juniorer en investering i fremtiden, fordi mange af dem kommer tilbage til golf, når de er færdige med at studere og etablere sig med job og familie, siger Lars Broch Christensen.

Han mener også, at rekruttering af nye juniorer er vigtigt for, at Danmark stadig skal kunne levere store, sportslige resultater.

Lars Broch Christensen er 56 år gammel. Han er født og opvokset i Hillerød, hvor han stadig bor. Han er aktuelt kasserer i Hillerød Golf Klub, hvor han har haft adskillige frivillige poster - blandt andet en ni-årig periode som klubformand.

Han arbejder som salgschef i BASF-koncernen, er single og far til en datter, Nicole Broch Larsen, der er professionel golfspiller og lige nu Danmarks bedste damespiller som nummer 164 i verden.

Dansk Golf Union har på sit repræsentantskabsmøde fået to nye bestyrelsesmedlemmer, Johnny Twile fra Dragør Golfklub og Lotte Burchard fra Furesø Golfklub. De erstatter Tuula Undall og Jim Staffensen, der udtræder af bestyrelsen.

Såvel Tuula Undall som Jim Staffensen blev hædret med Dansk Golf Unions guldnål.

 

Kontakt:

Lars Broch Christensen, formand for Dansk Golf Union, 21 94 62 30

Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union, 20 45 93 23