Submitted by Anonymous (not verified) on
Golf_er_livslang_kærlighed.png

De danske golfklubber afholder Golfens Dag for 10. år i træk

Det er tiende år i træk, at de danske golfklubber holder Golfens Dag og åbner dørene for nye medlemmer. I år sker det den 30. april, hvor nysgerrige kan få et indblik i, hvordan man spiller golf og prøve at slå til en golfbold.

Knap 160 golfklubber har valgt at være med i Golfens Dag, der sætter fokus på den livslange kærlighed, som sporten bliver for mange udøvere.

- Golf har ingen start- eller udløbsdato, og det er det, vi kalder livslang kærlighed. Udover at være hyggeligt, sjovt og socialt, så er det også sundt. Vi håber, at mange af dem, der overvejer at prøve at spille golf, vil finde vej til de mange klubber som holder åbent hus og måske dermed få øjnene op for dette fantastiske spil, siger kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen.

 

Videoer om Golfens Dag

Dansk Golf Union har fået lavet tre små kampagnefilm op til Golfens Dag.

Ideen med filmene er, at de to ambassadører for golfsporten i Danmark, Lars Ranthe og Sofie Lassen Kahlke, er på en mission for at se om de kan få nogle helt almindelige danskere til at blive vilde med golf på en dag, hvilket er ideen med Golfens Dag.

Filmene skal inspirere folk til at komme ud og prøve kræfter med golf til Golfens Dag. Derfor blev der valgt tre personer både ukendte og kendte, som blev “kidnappet” til en dag på golfbanen. De tre personer var Jan Madsen, som er naturvejleder og snart pensionist, Claudia Rex (nedenfor), tidligere proffessionel danser og Rasmus Brohave, der er Youtuber.

Se de tre videoer på golf.dk/golfensdag. Alle vores Golfens Dag videoer kan ses på vores Golf.dk Facebook side

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.  

Du kan læse mere om Golfens Dag på golf.dk/golfensdag og se alle klubber, der afholder Golfens Dag.

Kontakt:
Jesper Jürgensen
Kommunikationschef
Mobil: 3065 2950