Submitted by Anonymous (not verified) on
Kalender_ny.png

DGU Banefordeling 2023


Som tidligere år har Dansk Golf Union lavet en banefordeling og turneringskalenderen for samtlige DGU-turneringer i 2023. Dette setup danner grundlag for en bedre turneringsplan uden overlap mellem turneringer med samme målgruppe. Samtidig letter den nye metode arbejdet i klubberne, som fremadrettet kun skal forholde sig til banebelægning én gang om året, fra ét sted og på et tidligere tidspunkt i årsplanlægningen.

Se DGU banefordeling 2023 - pdf

Se DGU banefordeling 2023 - excel


Den nye banefordeling 2023 er lavet ud fra, hvilke klubber som i 2023 skal lægge bane til en DGU-turnering, og de ønsker, som klubberne har meldt ind til DGU. Næsten alle klubber har fået en DGU-turnering/periode, som de har ønsket. Klubber som ikke har meldt noget ind til DGU, har vi tildelt en DGU-turnering.

Princippet er fortsat:

DGU fordeler alle baner efter rotationsprincip

Klubber lægger som udgangspunkt bane til en DGU-turnering 2 ud af 3 år. Dog vil der være sjællandske klubber som vil opleve at vi har mere brug for dem, end de fynske/jyske klubber, da ca. halvdelen af turneringerne ligger på Sjælland og det gør antallet af klubber ikke.

Fordele ved den nye banefordeling:

  • Banetildelingen sker en gang om året, kommer fra et sted og sker tidligere, hvilket letter planlægningen i klubberne.

  • Belastningen er banerne er uændret, på nær de sjællandske klubber.

  • Sammenhængende turneringskalender uden overlap.

I løbet af november/december måned vil DGU udsende informationsbreve til de klubber, som skal lægge bane til en DGU-turnering i 2023, så i kan planlægge banelukning, brug af frivillige osv.

Har du spørgsmål til banefordelingen 2023, så kontakt venligst Thomas Hartwich på mail:
thh@dgu.org

I næste uges klubnyt udsendes der info om ansøgning til ranglisteturneringer 2023.