Submitted by Anonymous (not verified) on Wed, 02/04/2015 - 00:00

DGU får ny hovedsponsor

04/02-2015

Det var to glade parter, der skrev under på en samarbejdsaftale, som gælder for de kommende fire år og gør Santander Consumer Bank til hovedsponsor for Dansk Golf Union.

Aftalen er kommet i stand efter at den spanske bank, der er den største i euro-zonen, sidste år købte GE Money Banks nordiske aktiviteter. GE Money Bank har de seneste to år været hovedsponsor for Dansk Golf Union, og det var en aftale, som de nye ejere meget gerne ville overtage.

- Efter Santander i 2014 købte GE Money Bank er det vigtigt for os at finde en platform, hvor vi når bedst muligt ud til vores kunder via den øgede bevågenhed og den efterfølgende awareness. Vi er overbeviste om, at vi med dette samarbejde med DGU har fundet et af de bedste fundamenter til at komme i både kontakt og dialog med vores eksisterende som nye kunder. Samtidig arbejder vi i Santander Consumer Bank efter et værdisæt, der baserer sig på blandt andet kundefokus, bæredygtighed og innovation. Det gik hurtigt op for os, at Dansk Golf Union og vi havde nogle værdier til fælles, og det var oplagt at gå videre. Vi synes samtidig, at golfspillerne er en interessant målgruppe, som vi gerne vil fortælle om vores produkter, som spænder over billån, udlån, opsparingskonti og kreditkort, så krævede det ikke lang betænkningstid, før vi sagde ja, siger Bo Jakobsen, administrerende direktør for Santander Consumer Bank.

Santander Consumer Bank får med sponsoraftalen deres logo på DGU-medlemskortet, de bliver titelsponsor på den bedste række i Danmarksturneringen, der fremover vil hedde Santander Divisionen og deres logo kommer på de danske landsholdsspilleres tøj.

Hos Dansk Golf Union er man også glade for aftalen.

- Med den nye aftale med Santander Consumer Bank, har vi fået en attraktiv hovedsponsor, som er vigtig for en idrætsorganisation. Med aftalen bliver vi styrket i vores arbejde for at fremme golfsporten - til gavn for de danske golfklubber, eliten, bredden, miljøet og alle dem, der sætter pris på vores sport, siger Jim Staffensen, formand for Dansk Golf Union.

Også Dansk Golf Unions direktør glæder sig over aftalen og det signal, den sender.

- Alle er vist godt klar over, at sponsormarkedet har været svært de seneste år. Derfor er vi også meget glade for, at vi har indgået denne aftale med Santander Consumer Bank. På trods af en svær tid, kan vi nu glæde os over, at vi har gentegnet alle vores sponsoraftaler. Vi synes selv, at vi har et interessant produkt, og det virker heldigvis til, at markedet synes det samme, siger Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.


Aftalen mellem Santander Consumer Bank og Dansk Golf Union betyder, at der også i fremtiden vil blive lanceret relevante og attraktive tilbud på en række bankprodukter, så alle golfspillere kan få fordele af aftalen.

Aftalen løber til udgangen af 2018.

 

Foto af Jim Staffensen, formand i Dansk Golf Union, og Bo Jakobsen, administrerende direktør i Santander Consumer Bank

For mere information kontakt venligst:

Morten Backhausen, direktør Dansk Golf Union tlf: 4326 2733
Maja Sloth, Communication Specialist Santander Consumer Bank tlf: 4329 5128