Submitted by Anonymous (not verified) on
JHT Junior.jpg

DGU Juniorholdturneringen - spilleplan 2019 offentliggjort

Spilleplanen for DGU Juniorholdturnering 2019 er nu offentliggjort. På spilleplanen er det muligt at få et overblik over alle puljer. Det er også muligt at finde puljens kampe i kampprogrammet.

Se spilleplanen her

 

Sammen med offentliggørelsen af spilleplanen, offentliggøres også spilforløbet for den samlede turnering. Således er mellemrundeforløbet også fastsat på nuværende tidspunkt, dette er fastlagt efter principperne i turneringsbetingelserne.

Find det grafisk overblik over turneringsforløbet her

 

Kontaktoplysninger for holdledere

I spilleplanen i Golfbox - under de enkelte puljer - vises "KONTAKT INFO" med oplysning om holdlederes telefon og/eller mail. Det ligger som et faneblad i øverste venstre hjørne ved siden af ”SCORES”.

 

Flytning af kampe

De indledende puljekampe skal være afviklet inden 22. juli 2019, dvs. 21. juli 2019 er sidste mulige spilledag.

Derfor anbefales det, at programmet ses efter med det samme, så man hurtigst mulig kan starte en dialog med modstandernes holdleder, hvis der er behov for at flytte en kamp. Det kan være fordi kampen ligger for sent, der er en lokal turnering på den pågældende dag, man har juniorer, der går til eksamen i en periode etc. DGU forsøger selvfølgelig at lave et kampprogram, som er så hensigtsmæssig som muligt, men det er et stort puslespil, og derfor vil der altid være nogle kampe, som skal flyttes.

Hvis ændring af spilledato aftales, skal det meddeles til DGU via Golfbox. Find den pågældende kamp i turneringsplanen, tryk på selve datoen, herfra kan der anmodes om flytning af kampen. Husk, at det er et fælles ansvar at få afviklet kampene, og at turneringen i bund og grund handler om, at få en masse juniorer ud og spille en masse golf.

 

Materialer

Under DGU Juniorholdturneringen her på hjemmesiden findes yderligere info om turneringen, samt tilgang til materialer, som b.la. guide til holdledere og klubansvarlige, turneringsbetingelser, resultatkort, spilleplan og tast-selv vejledning.

Læs mere her DGU Juniorholdturneringen