Submitted by Anonymous (not verified) on
Nikolaj Tjellesen.jpg

DGU søger spillere med udviklingshandicap og lignende diagnoser til stort verdensstævne

Spillere fra Dansk Golf Union og Parasport Danmark deltager jævnligt i golfevents i regi af Special Olympics - en verdensomspændende idrætsorganisation for mennesker med diverse former for udviklingshandicap og beslægtede diagnoser som f.eks. autisme og ADHD. Hvert 4. år afvikles der Special Olympics World Summer Games, som i 2019 bliver et verdens største med 7.000-8.000 deltagere i ca. 15 idrætsgrene.

Værtsland i 2019 er Abu Dhabi og Danmark er blevet tildelt en kvote på 4 golfspillere. I øjeblikket har vi løbende kontakt med 15-20 golfspillere som er berettiget til at stille op i Special Olympics turneringer. De repræsenterer dog relativt få DGU-klubber og flere af dem har allerede været afsted på spændende ture. Den mulighed synes vi at flere skal have, og vi har en formodning om at der må være flere potentielle Special Olympics spillere ude i DGU´s klubber. 

Derfor vil vi opfordre trænere og ledere i det ganske land til at kigge i egne rækker, for at se om ikke der skulle være flere spillere i denne kategori. Med hensyn til stævnet i Abu Dhabi så skal vi allerede i sommeren 2018 oplyse navne på dem der skal repræsentere Danmark i 2019. 

Vi inviterer derfor til et informations- og træningstræf lørdag den 21. april fra 11-16 hvor Odense Eventyr GK stiller faciliteter til rådighed. 
Her bliver der lejlighed til at træne med vores landstræner Jan Frej Pedersen og møde nogle af de andre SO-spillere.

Vi håber, at I vil være med til viderebringe denne information til potentielle deltagere, så vi kan få kontakt med flere nye spillere med udviklingshandicap og lignende diagnoser. I første omgang stiller vi ikke nogle særlige alderskrav og skulle der være spørgsmål og behov for afklaring skal man ikke tøve med at kontakte mig.

Det er gratis at deltage og tilmelding kan ske pr. e-mail eller tlf. til undertegnede.

Deadline for tilmelding er den 1. april.

 

Kontakt

Jesper Hviid
Udviklingskonsulent ParaGolf
tlf. 4015 7660
jhv@dgu.org