Submitted by Anonymous (not verified) on

DGU Udviklingscentre - åbent hus

Plakat til download (A4 pdf)

 

Dansk Golf Union åbner dørende i landets syv udviklingscentre og jeres juniorer er inviteret!

Har du juniorer, der brænder for at udvikle deres golfspil sammen med andre juniorer med samme mål, så har de nu muligheden for at blive en del af Dansk Golf Unions talentudviklingsprojekt.

Hvem kan deltage?

Da vi ikke ønsker aktivt at foretage en egentlig selektion og dermed opstille adgangskrav, der kan medføre at vi udelukker morgendagens stjerne, afholder vi åbne samlinger for alle, der bare har lyst til at udvikle sig blandt ligesindede med samme mål. Da centrene er en del af vores talentudviklingsstrategi, er vi naturligvis nødsaget til at foretage en samlet vurdering af niveauet i forhold til alder. Men parametre som motivation, drivkraft, evnen til at modtage information, ansvar, nysgerrighed, selvstændighed - herunder evnen til at selv at gå 18 huller, vil i lige så høj grad være målestok for muligheden for deltagelse.

Til den åbne samling vil centrets PGA træner samt centerlederen være til stede.

 

Læs mere og tilmelding

Gå ind på kursussiden og læs mere. Her finder du også link til brug for tilmelding og kan besøge udviklingscentrenes site.

Ønsker klubben mere information eller har spørgsmål skal du endelig kontakte Lone L. Christiansen på llc@dgu.org eller på tlf. 40422682