Submitted by Anonymous (not verified) on
Dragsholm Golf.jpg

Dragsholm GK bliver årets vært for DM i ParaGolf

Allerede dagen efter vores efterlysning i Klubnyt var der flere interesserede golfklubber som meldte deres interesse for at stille faciliteter til rådighed for Dansk Golf Unions Danmarksmesterskab for spillere med funktionsnedsættelse.

- Det er dejligt at så mange har reageret positivt på vores opfordring, og vi vil gerne rette en tak til Bornholms GK, Odsherred GK, Ishøj GK og Birkemose GK som var hurtige på tasterne for at tilbyde deres hjælp, siger Dansk Golf Unions ParaGolfkonsulent Jesper Hviid.

Mesterskabet spilles i weekenden den 15.-16. september og der spilles i to kategorier - én for spillere med fysiske handicap, og én for spillere med udviklingshandicap, ADHD, autisme og beslægtede diagnoser. Desuden vil der på klubbens intermediate-bane blive afholdt et uofficielt DM for svært fysisk handicappede, og her er der ikke krav om et registreret EGA-hcp. Det forventes at der bliver åbnet for tilmelding til årets DM i ParaGolf den 1. april.

DGU glæder sig til samarbejdet med Dragsholm GK og Jesper Hviid besvarer gerne eventuelle spørgsmål på tlf. 4015 7660 eller jhv@dgu.org