Submitted by cth on
Emma Bunch og Adam Pedersen

Emma Bunch og Adam S. Pedersen er danmarksmestre i golf

Emma Bunch fra Mølleåens Golf Klub og Adam Søndergaard Pedersen fra Ikast Golf Club vandt søndag danmarksmesterskaberne i slagspil.

Mesterskabet blev spillet på Viborg Golfklubs bane.

18-årige Adam Søndergaard Pedersen havde brug for en nervebetonet par på mesterskabets sidste hul for at sikre sig sejren for Emil Elkjær Petersen fra Odder Golfklub.

Emma Bunch vandt til gengæld en komfortabel sejr på fire slag ned til Marie Eline Nielsen, der ellers er fra Viborg Golfklub og spillede for sit hjemmepublikum.

Emma Bunch kronede dermed et imponerende DM-år, da hun tidligere i år også vandt DM i hulspil.

– Den her sejr betyder mere, for vi spiller jo primært slagspil. Hulspil er jo noget helt andet. Der kan du slå et dårligt slag, og så taber du måske et hul. Her kan du hurtigt tabe mange slag. På den måde er slagspil lidt mere skræmmende. Jeg havde også lidt flere nerver på her. Sov ikke godt i nat, lød det fra Emma Bunch efter sejren.

Hun rejser snart til USA for at fortsætte sin uddannelse og golfudvikling på college.

Adam Søndergaard Pedersen rejser også til USA, han skal i gang med sit første år på college.

– Det er fedt! Jeg syntes godt nok, der kom lidt nerver på. Der begyndte at komme nogle mennesker, og jeg kunne se på leaderboardet, at Emil havde sat noget godt i gang. Jeg gik og fulgte med derude, sagde en glad Adam Søndergaard Pedersen efter det, der er karrierens indtil videre største resultat.

Begge de nyslåede danmarksmestre har i nogle år været en del af det danske landshold.

 

Kontakt

Claus Mølholm, eliteansvarlig Dansk Golf Union, 28 89 51 39