Submitted by Anonymous (not verified) on
Holdturneringen.png

Forlængelse af tilmeldingsfrist til Holdturneringen 2020

Tilmeldingesfristen til Holdturneringen 2020 (tidligere DGU Juniorholdturneringen) forlænges en god uge til mandag d. 16 marts. 

Dette skyldes dels, at vi har fået en del henvendelser fra juniorledere der har svært ved at nå fristen i år pga. alle de nye ændringer på juniorområdet og dels at vi har modtaget forholdsvis få tilmeldinger inden for fristen. 

Efter den 16. marts laver vi turneringsplanen hurtigst muligt, så alle klubber og hold får kendskab til programmet inden udgangen af marts. 

 

Vi håber på denne måde, at flest mulige får mulighed for at deltage i denne holdturnering samt at alle i god tid får kendskab til deres spilleprogram. 

 

Tilmeld klubbens hold her

 

Mere om Holdturneringen

Læs mere om Holdturneringen her

Læs eventuelt turneringsbetingelserne for Holdturneringen her

 

Holdturneringen er en mulighed for at blive en del af et hold, repræsentere sin klub og styrke samværet med andre golfspillere i klubben. Spillerne kommer ud og prøve nye baner sammen med deres venner fra klubben, så turneringsoplevelsen kommer til at virke tryg også for de nyeste og yngste. Det er også en social turneringsform, hvor man møder juniorer fra andre klubber, som også elsker golf, og får måske skabt sig nogle nye venskaber.

Vi håber at alle klubber vil prioritere at få deres junior- og ungdomsspillere ud og spille denne turnering. 

 

Sammensætning af hold

Vi anbefaler alle der sidder og skal sammensætte hold at tage fat i sekretariatet i deres golfklub. Her kan de igennem golfbox trække en liste over de juniorer der per dags dato er meldt ind i klubben og deres handicap. 

Det er lettere ud fra denne liste at danne sig et overblik over hvilke spillere der er aktuelle ift. turneringen og sikre at alle i målgruppen får tilbud om at være en del af et hold. 

Tidligere har vi tilbudt at hjælpe til dette, men det kan vi pga. GDPR lovgivningen ikke mere. Til gengæld guider vi gerne jeres sekratariat, hvis de har spørgsmål. Tag i såfald kontakt til rha@dgu.org