Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubhus_bronderslev.png

Forsamlingsforbuddet på 50 personer gælder nu også for selskaber i restauranten

Smittetallet stiger desværre fortsat i Danmark, hvilket har medført nye restriktioner som gælder allerede fra i dag, lørdag den 26. september kl. 12.00.

Nu gælder forsamlingsforbuddet på maksimalt 50 personer også for private arrangementer i forsamlingshuse og restaurationer.

Desuden bliver de nuværende restriktioner forlænget til og med d. 18. oktober. (senere yderligere forlænget til og med den 31. oktober).

Læs mere her.

 

Efter dialog med myndighederne her til morgen ligger det klart, at de nuværende m2 krav i restauranter fortsat er gældende (2 m2 pr. siddende gæst), men maksimum størrelsen på ét samlet selskab er 50 personer. Der kan således fortsat være mere end 50 personer i restauranten på samme tid, såfremt m2 retningslinjerne, afstandskrav og hygiejneforholdene er overholdt, dog maximalt 50 personer fra samme selskab.

Har man mange deltagere til en golfturnering er det tilladt at lave fællesspisning i restauranten i grupper af max 50 personer, hvis man har m2 til det - der skal være en tydelig opsplitning.

Vi har ligeledes fået oplyst, at forsamlingsforbuddet på 50 personer også gælder i forhold til generalforsamlinger, dvs. der kan frem til 18. oktober ikke gennemføres generalforsamlinger med mere end 50 deltagere. Opdatering 28. september 2020 - generalforsamlinger kan alligevel gennemføres under visse forudsætninger - læs mere her

Har I arrangementer i golfklubben i løbet af de kommende dage, hvor I er i tvivl om lovligheden af gennemførelsen, opfordrer vi jer til at kontakte den myndighedsfælles coronahotline på 7020 0233.

 

Læs vores anbefalinger til golfklibberne per 26. september her