Submitted by Anonymous (not verified) on
GF-DGU-bolde-800px.jpg

GF Forsikring er Dansk Golf Unions nye hovedpartner

11. marts 2022

Efter lidt mere end et år uden hovedpartner har Dansk Golf Union nu indgået en aftale med GF Forsikring.

- Det har været vigtigt for os at finde den helt rigtige hovedpartner. Det er vi sikre på, at vi har fundet i GF Forsikring, som vi deler et værdifællesskab med og med hvem, vi i forvejen har et rigtig godt samarbejde, siger Morten Backhausen, der er direktør for Dansk Golf Union.

Aftalen med GF Forsikring løber i fire sæsoner fra nu, altså indtil den 31. december 2025.

Med aftalen kommer GF Forsikring til at spille en rolle både i Dansk Golf Unions breddearbejde og elitearbejde.

GF bliver officiel partner for det danske golflandshold, som på herresiden er forsvarende verdens- og europamester.

Ligeledes vil GF Forsikring være partner på Golfens Dag, som er en af de største rekrutteringsaktiviteter i dansk idræt, og som hvert år trækker flere tusinde danskere ind i golfsporten.

- Vi er utroligt glade for aftalen, og vi er sikre på, at aftalen med GF Forsikring vil bidrage til at løfte vores i forvejen meget ambitiøse landsholds- og rekrutteringsarbejde. I sidste ende vil det komme de danske golfklubber til gavn, siger Morten Backhausen.

GF Forsikring er medlemsejet, ligesom Dansk Golf Union er ejet de danske golfklubber. Det fællestræk sikrer en gensidig forståelse og en sammenlignelig tilgang til opgaverne.

- DGU og GF Forsikring indgik allerede et strategisk partnerskab for et år siden. Det samarbejde er nu blevet konsolideret og udviklet med gensidigt medlemsfokus som omdrejningspunkt. Så rollen som hovedpartner er for os helt naturlig, og den vil uden tvivl være til gavn for begge parter, slutter Schani Stig Thomsen, der er salgsdirektør i GF Forsikring.

GF Forsikring er et af Danmarks største medlemsejede forsikringsselskaber med 45 lokale kontorer over hele landet. Selskabet har oplevet stor medlemstilgang de seneste år og har i dag mere end 330.000 medlemmer, der hvert år får del i overskuddet. 

Dansk Golf Union er det fjerdestørste specialforbund under Danmarks Idrætsforbund. Golfsporten i Danmark er større end nogensinde og voksede i 2022 til at have flere end 164.000 aktive udøvere.

Kontakt:

Morten Backhausen, 20 45 93 23
Schani Stig Thomsen, 40 64 75 15