Submitted by Anonymous (not verified) on
Shipco generationsmatch.png

Gør som Holstebro og mange andre golfklubber - deltag i Generationsdagen

Generationsdagen er en mulighed for at den enkelte golfklub kan afholde et arrangement, hvor golfsportens unikke evne til at bygge bro mellem generationer udnyttes til at rekruttere nye golfspillere. Golfklubben bestemmer selv datoen for Generationsdagen, samt indholdet på dagen. Det eneste krav er at arrangementet afholdes senest den 20. maj 2018 og at golfklubben tilmelder sig her på sitet.

En af de golfklubber, som allerede har tilmeldt sig er Holstebro Golfklub. Vi har spurgt direktør i Holstebro Golfklub, Mai LIndgaard, hvorfor Holstebro Golfklub deltager. Hun fortæller:

- Først og fremmest vil vi gerne give vores etablerede golfere mulighed for med stolthed, at medtage et kært familiemedlem, naboen eller en god ven til golfspillet. For det andet vil vi meget gerne, at vise alle ikke golfere, det unikke i, at golf er helt særlig anvendelig i forhold til interaktion mellem generationerne. Glæden er stor når bedstefar og barnebarnet slår ud og er ”i lige konkurrence”. Særligt skønt er det at se smilet i barnets øjne, når de vinder den skønne is, som bedstefar med sikkerhed på egen vinding satte på højkant, og tabte.

- Vi synes også, det er dejligt nemt, DGU har gjort et stort stykke ”forarbejde”, således at vi hurtigt kan lave noget lækkert markedsføringsmateriale, som vi bare kan downloade.

- Slutteligt giver forskelligartede arrangementer i golfklubben altid mulighed for nye sociale konstellationer, og det kommer i den grad klubbens medlemmer til gavn på den lange bane.

Alle personer som deltager i den lokale Generationsdag, og som bliver registreret som deltagere, vil modtage en entrébillet til Shipco Masters (se nedenfor). Vi har ligeledes lavet goodie bags som fremsendes til de deltagende golfklubber forud for Generationsdagen og uddeles til fremmødte på dagen.

 

Tilmelding

Læs mere om Generationsdagen på linket nedenfor og tilmeld golfklubben arrangementet.

https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/generationsdag

 

Kontakt

Ved spørgsmål til Generationsdagen kontakt venligst

Jonas Meyer
Udviklings- og Turneringschef
Tlf: 43262687
Mail: jmj@dgu.org

 

Om Shipco Masters:

Staysure Tour (Tidl. European Senior Tour) kommer til Simons Golf fra den 1. til 3. juni. 2018. Læs mere om turneringen på nedenstående link.