Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag 2018 4-800px.jpg

Golfens Dag er en åben port ind i golfsporten

Næsten 160 danske golfklubber holder åbent hus den 28. april, hvor vi på landsplan markerer Golfens Dag.

Golfens Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed. Tusinder har snuset til den grønne sport på denne dag. Og tusinder er siden blevet i sporten.

Golf er Danmarks største voksensport med 150.000 udøvere, men der er masser af plads til flere i fællesskabet.

Golfdanmark er i gang med en stor, fælles indsats for at gøre flere forelskede i sporten, og Golfens Dag forbliver en af årets bedste muligheder for at komme ud på en golfbane.

Og det er tidligt nok til, at du kan nå at spille hele sæsonen, hvis du får blod på tanden.

Det kunne ikke være mere enkelt. På Golfens Dag behøver du ikke gøre andet end at møde op.
 

- Det er ikke svært. Du behøver ikke noget fint tøj, og et par fornuftige sko har vi jo allesammen. Folk skal tage ud til Golfens Dag for at få det kick, det giver, når du rammer bolden rigtigt, siger Lars Broch Christensen, formand for Dansk Golf Union.

Den lokale klub stiller op med udstyr, du kan låne, ligesom klubbens faciliteter naturligvis står åbne på dagen. Folk fra klubben er klar med begynderråd. Både om, hvordan du spiller golf, men også omkring livet i klubben og hvad det kræver at være golfspiller.

- Indgangsbarrieren til golf er meget lavere, end mange mennesker går og tror. Det er nemt at komme i gang, og med 190 golfklubber i Danmark er man aldrig langt fra en golfklub, der gerne tager imod nye medlemmer, siger Kim Uldahl, udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

Golf er blevet Danmarks største voksensport i kraft af sin evne til at fascinere og glæde udøvere i alle aldre. Sporten er udfordrende og sjov, uanset hvor længe, man har spillet. Samtidig er det en sport, hvor man er tæt på naturen, får motion og hvor alle kan spille sammen, uanset alder og niveau.

Duk op den 28. april i en golfklub, og find ud af, om det er noget for dig

Du kan læse mere og finde de næsten 160 golfklubber her på www.golf.dk/golfensdag

 

Kontakt:

Lars Broch Christensen, 21 94 62 30

Kim Uldahl, 21 36 06 98