Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_OMDGU.png

HandiGolf-eliten samles i Himmerland

I weekenden 29/4-1/5 kommer de bedste danske spillere med funktionsnedsættelse på træningsophold i Himmerland Golf & Spa Resort. Aftalen er kommet i stand ved hjælp af Made in Denmark, som har sørget for et super tilbud til den danske HandiGolf-elite.

DGU´s konsulent på området Jesper Hviid udtaler; "Vi er rigtigt glade for samarbejdet med Made in Denmark, som giver spillerne perfekte træningsbetingelser og spændende udfordringer på Europatour-banen forud for hold-landskampen mod Sverige senere i maj måned og Europamesterskaberne i Tjekkiet i juni."

Samlingen er forbeholdt spillere med singlehandicap og arrangørerne håber, at der rundt omkring i golfklubberne er flere deltagerkandidater, som kunne have lyst til at udfordre nogle af vore etablerede landsholdsspillere.

 

I forbindelse med samlingen vil spillerne blive præsenteret for Jan Frej, som - takket være midler fra DHIF - er blevet tilknyttet som udviklingstræner. Jan skal især fokusere på at udvikle spillernes mentale styrke og forsyne dem med gode værktøjer til bl.a. course management.

 

HAR KLUBBEN KANDIDATER SOM MÅSKE KAN DELTAGE?

DGU og Dansk Handicap Idræts-Forbund samarbejder omkring initiativer som det i Himmerland, og håber at det kan tiltrække nye spillere som kan skærpe konkurrencen blandt de bedste - ikke mindst når der skal udtages hold til landskampen mod Sverige, der spilles den 20-22 maj i Frederikshavn og til EM i juni.

 

Der er allerede nu tilmeldt 3 nye spillere som skal testes i Himmerland, og hvis der er flere som mener, at de muligvis opfylder kravene til at deltage i HandiGolf, så er de meget velkomne til at kontakte Jesper Hviid på 4015 7660 eller jhv@dgu.org