Submitted by Anonymous (not verified) on
DGU-Short-Game-logo1.png

Har I afholdt klubkvalifikationen til DGU Short Game Challenge?

Vi vil gerne påminde alle klubber der ikke allerede har afholdt DGU Short Game Challenge:

Hvis I ikke har afholdt DGU Short Game Challenge for jeres juniorer endnu, er tiden kommet til, at I skal til at tænke på det – så jeres dygtige juniorer kan komme med til landsdelsfinalerne. Der er nu kun en måned til at klubberne rundt i landet skal have afholdt DGU Short Game Challenge, fristen er den 20. august 2017. Vinderne af hver række går videre til landsdelsfinalen. Såfremt der kun er én deltager i en række, er denne direkte kvalificeret til landsdelsfinalen, hvis blot hun/han gennemfører alle disciplinerne.

 

Hvad er DGU Short Game

DGU Short Game sætter fokus på det korte spil, og kan være med til at skabe stor udvikling i juniorernes golfspil. DGU Short Game består af 8 øvelser, der tester og træner det korte spil. Øvelserne er udviklet i samarbejde med DGU’s landstrænere. Basseret på de point der opnås, får deltagerne et mærke. Juniorerne kan derfor øve sig og forsøge at få et endnu bedre mærke næste gang de gennemfører DGU Short Game banen.
 

Hvad er DGU Short Game Challenge

DGU Short Game Challenge er en landsdækkende juniorturnering i Short Game testen.
Turneringen afvikles i 3 etaper (klubkvalifikation, landsdelsfinaler og landsfinale). Alle juniorer kan deltage i klubkvalifikationen og få et mærke. Derudover kan alle juniorer med et hcp. under 54 kvalificere sig til landsdelsfinalen som spilles den 3. sep. i hhv. Herning og Skovbo. Der spilles i 6 rækker, tre pige-rækker og tre drenge-rækker, så der konkurreres med nogen på nogenlunde samme niveau som man selv er. DGU Short Game Challenge er en god mulighed for at skabe nogle gode oplevelser og få en masse nye kammerater. Vi håber at rigtig mange klubber får planlagt en DGU Short Game Challenge.

 

Tilmelding kan ske her

Læs mere her

 

Hvis I har spørgsmål, kontakt:
Rikke Haurvig
Turnerings- og Udviklingskonsulent
rha@dgu.org
Tlf.: 4326 2705