Submitted by Anonymous (not verified) on

Har klubben juniorer som skal ud og møde andre juniorer i hulspilsturneringer?

Aon juniorholdturnering er en landsdækkende hulspilsturnering for junior- og ynglingehold. Der spilles i 8 forskellige rækker fordelt på alder og handicap, og alle spillere med maks. handicap 40 kan deltage. Et hold består af tre-fire spillere, og holdene møder hinanden i en ude/hjemmekamp.


Det tilstræbes at inddele de tilmeldte hold i puljer á fire hold. Efter de indledende puljekampe går puljevindere videre til eventuelle mellemrunder og senere landsdelsfinaler og landsfinale. Vinderen af junioreliterækken kåres til dansk mester for juniorhold.

DGU opfordrer alle danske klubber med en juniorafdeling til at overveje deltagelse, da enhver junior, der har mod på det, bør have muligheden for at komme ud og spille golf mod andre juniorer fra andre klubber.

Husk Aon Juniorturneringen er ikke kun for de allerbedste - så skal dine juniorer ikke også spille med i år?


Turneringen er for alle, og der er plads til alle. Sidste frist for tilmelding er nu på mandag, den 23. februar 2015. Tilmeldingen foregår via nedenstående link:

Tilmelding til Aon Juniorholdturnering 2015

Faktura på kr. 400,- pr hold udsendes fra DGU's sekretariat efter tilmeldingsfristens udløb.

Vi gør opmærksom på, at for sent tilmeldte hold, som efterfølgende opnår en plads i turneringen, faktureres med et administrationsgebyr på kr. 250,- udover holdgebyret.

Du kan læse mere om Aon Juniorholdturnering her

Du er også velkommen til at kontakte Dansk Golf Union for spørgsmål vedr. turneringen:

Thomas Hartwich
mail: thh@dgu.org
mobil 2426 6932.