Submitted by Anonymous (not verified) on
Landshold.jpg

Herreholdet til EM er nu udtaget - se spillerne her

29. juni 2021

Det sidste hold, der skal repræsentere Danmark ved EM for hold den 6-10 juli, er nu udtaget.

Herrerne har netop overstået det individuelle Europamesterskab, der resulterede i en ny dansk mester, da Christoffer Bring satte alle konkurrenterne til vægs - og han er da også at finde på holdet, der udgøres af følgende:

 

August Thor Høst, Odense Eventyr Golf Club

Christopher Adam Bring, Næstved Golfklub

Frederik Kjettrup, Brønderslev Golfklub

Hamish William Brown, Aalborg Golf Klub

Sebastian Friedrichsen, The Scandinavian Golf Club

Søren Broholt Lind, Odder Golfklub

 

Træner: Thomas Kiel Larsson, 25 17 67 95

Kaptajn. Torben Nyehuus, 23 44 57 27

 

Mesterskabet spilles på PGA Catalunya i Spanien, der har været vært for Winter Series på Ecco Tour / Nordic Golf League de seneste par år. 

EM spilles med 18 hullers slagspil de første to dage, hvor de fem bedste scores per dag tæller, og den samlede score afgør om holdet kommer i medaljekampen, eller spiller om sekundære placeringer. 

Medaljerne afgøres blandt de otte bedste hold og foregår ved hulspil over tre dage med hhv. to foursomes og fem singler per dag. 

- Mindsettet er at tage endnu en EM medalje med hjem og vores forventning er, at holdet kommer i top-8 i det indledende slagspil og dermed spiller med om medaljerne. Holdet udgøres af spillere, der har leveret lave scores og gode resultater i forår og forsommeren, men i hulspil er det dagsformen og opbakningen fra holdet, der ofte afgør matcherne, udtaler elitechef hos Dansk Golf Union Claus Mølholm

 

Yderligere info/ Kontakt:

Claus Mølholm, cml@dgu.org , mobil 28 89 51 39