Submitted by Anonymous (not verified) on
Hjertestartergruppe.png

Hjælp Hjerteforeningen og få jeres egen hjertestarter

Jo hurtigere der kommer hjælp frem til en person, der er faldet om med hjertestop, jo større chance er der for, at personen overlever. Med en hjertestarter er chancen for overlevelse endnu større. Golfklubber kan være placeret langt væk fra nærmeste lægehjælp, og en hjertestarter kan derfor have afgørende betydning, hvis ulykken skulle være ude.

Via Hjerteforeningens Landsuddeling har klubberne mulighed for at gå sig til en hjertestarter - og det er en oplagt mulighed, hvis klubben ikke allerede har én. Landsuddelingen er en landsindsamling på hovedet: Hjerteforeningen samler ind for at dele hjertestartere ud!


Sådan gør I

Hvis en golfklub starter en hjertestarter-gruppe HER og sikrer, at gruppen går minimum 15 indsamlingsruter søndag d. 30. maj 2021, giver Hjerteforeningen til gengæld:

  • En Zoll hjertestarter

  • Et udendørs klimaskab til hjertestarteren

  • Montering af autoriseret elektriker

  • Et års ServicePlus-aftale (Aftalen inkluderer fuld service og sikrer, at jeres hjertestarter altid er funktionsdygtig)

  • Et 30 minutters introkursus i genoplivning

Alt sammen uden beregning! De 15 ruter kan blive gået af alle, som vil bakke op om, at der er bliver opsat en hjertestarter ved klubben, f.eks. medlemmer og beboer i området.


Obs

Det er også muligt at oprette digitale indsamlinger, som kan tælle som gåede ”ruter”. I kan læse mere på landsuddeling.dk.