Submitted by Anonymous (not verified) on
Simulator_herrer.png

Hvem er Danmarks bedste simulator golfspiller?

Det finder vi ud af i slutningen af februar 2022, hvor vi kårer Danmarksmesteren for Damer og Herrer, samt SimulatorTour U25s to rækkevindere.

For elite-, sports- og juniorudvalget i golfklubben er turneringen en rigtig god mulighed for skabe en attraktiv aktivitet i vinterhalvåret, og holde kontakten med spillerne ved lige over vinteren. For medlemmerne er det en god mulighed for at forlænge sæsonen og holde svinget og det sociale vedlige.

- TrackMan er en dansk virksomhed, der er førende på verdensplan inden for golf-radarteknologi, og vi har sammen set en mulighed for at lancere et spændende turneringskoncept, siger Jonas Meyer, der er Udviklings- og Turneringschef i Dansk Golf Union.

Dansk Golf Union og Trackman indgik allerede sidste år i et samarbejde om at udvikle et turneringstilbud til simulatorgolf i Danmark. Turneringens første år stødte på covid-19 restriktioner for indendørssport og kunne desværre ikke gennemføres.
 

Spil med i vinterens mesterskab

DM i simulatorgolf er som navnet antyder, en jagt på at finde Danmarksmesteren i simulatorgolf for Damer og Herrer. Danmarskmesterskaberne bliver afviklet i slagspil uden handicap, gennem en kvalifikationsrunde med cut og to efterfølgende finalerunder. Herefter kårer vi Danmarks dygtigste simulatorspiller i henholdsvis Dame- og Herrerækken.

SimulatorTour U25 er en turnering, hvor ungdommen skal prøve kræfter opdelt i to forskellige rækker: A-rækken og Mesterrækken. Der indgår to runder i hver række, hvor spilformatet er tilpasset den enkelte målgruppe. SimulatorTour for U25 er ligesom DM'erne en landsdækkende turnering, hvor vi finder Danmarks bedste ungdomsspiller i de respektive rækker.

Tilmeldingen er åben til og med den 28. november. Du kan læse mere og tilmelde dig på www.danskgolfunion.dk/sektionsside/simulatorgolf.

 

Har din golfklub en TrackMan simulator?

Flere golfklubber er begyndt at stille simulatorer til rådighed for medlemmerne. Dermed skaber golfklubben værdi for medlemmerne ved at tilbyde golf som en helårssport. 

Så hvis I har en Trackman simulator, så kan jeres også komme til at fremgå på vores kort over faciliteter som tilbyder simulatorgolf i en TrackMan simulator. Skriv til HKR@dgu.org med følgende informationer:

Navn på jeres “center” - evt. bare klubnavn
Antal simulatorer
Adresse
Kontakt person, telefonnummer og mail, som vi kan oplyse om på hjemmesiden
Hjemmeside-adressen
Åben for alle/kun medlemmer?
Gratis finalerunder?

Tryk her for at se det aktive kort over TrackMan simulatorer i Danmark som er en del af turneringen.