Submitted by Anonymous (not verified) on
Gyldne Golfbold.jpg

Indkaldelse til pressemøde om den Gyldne Golfbold og Made in Denmark

Invitation til pressemøde

Til pressen,

Tirsdag den 20. december afholdes pressemøde i forbindelse med uddelingen af "Made in Denmarkog Sportsjournalisternes Gyldne Golfbold 2016" og nyt om Made in Denmark Challenge 2017, ligesom der vil være sidste nyt om den fjerde udgave af European Tour turneringen, Made in Denmark 2017.

TID OG STED

Pressemødet afholdes i The Scandinavian Golf Club, Oldvej 3, 3520 Farum, med start klokken 14:00.

Tilstede på mødet vil være modtageren af Den Gyldne Golfbold 2016, direktør for Dansk Golf Union, Morten Backhausen, promotor for Made in Denmark, Flemming Astrup samt formanden for Sportsjournalisternes Golf Klub, Michael Lermark.

OM DEN GYLDNE GOLFBOLD

Den Gyldne Golfbold blev uddelt for første gang i 1966, i år er således 50 år siden og bolden uddeles for 51. gang. Prisen gives til den danske golfspiller, som har skabt det største resultat i det forgangne år. Prisen kan gå til både én spiller eller til et hold, eksempelvis et klub- eller landshold.

Mødet begynder klokken 14:00, vi opfodrer alle til at komme i god tid. Der vil efter den officielle del af mødet være mulighed for interview med både modtageren af Den Gyldne Golfbold og folkene bag Made in Denmark.

Læs mere om Den Gyldne Golfbold: www.dengyldnegolfbold.dk

Læs mere om Made in Denmark: www.madeindenmarkgolf.dk

KONTAKT

For yderligere info om arrangementet, kontakt
Michael Lermark
Formand for Sportsjournalisternes Golf Klub
Mail: michael@lermark.dk
Mobil: 4014 2515

De bedste hilsner

Sportsjournalisternes Golf Klub