Submitted by Anonymous (not verified) on
Fotosfratraef.png

Jungletræf og Super6 skudt i gang over hele landet

De danske golfklubber summer af liv. Og i uge 26 faldt gennemsnitsalder også med generationer, da der blev skudt gang i de nye turneringer til børn og unge. Der var fart på, masser af smilende børn, unge og forældre da golfklubberne på tværs af landet inviterede til Jungletræf og Super6. 

 

Se stemningsbilleder fra golfklubberne her

 

Man kan ikke andet end blive glad, når man hører fra de personer der har afviklet, deltaget i og/eller på anden måde været en del af træffene rundt i landet:

 

Jungletræf og Super6 (Drive, Pitch & Putt) i Breinholtgård GK

“Hold da op for en start på “Træf”! Fedt at 24 børn var mødt op i blæsevejr og regn til golf på Gorillabanen og til Super6 “Drive, Pitch & Putt. Humøret var højt på banen, og til kagen bagefter. Vi glæder os allerede til næste træf.” Asger Lund Nielsen, Breinholtgård Troldene og Juniordistrikt 3.

 

Jungletræf og Super6 i Hjørring GK

“Vi har i dag været til Jungletræf i Hjørring Golfklub og hold nu op hvor var det bare sjovt og en kæmpe succes!” Casper Bruun, træner i Dronninglund Golfklub.

 

Jungletræf og Super6 (Four-Ball) i Albertslund GK

“Det var mega sjovt at spille Super6. Banen var lavet lidt kortere, og det var fedt at spille sammen med en god ven. Og så fik man også point for at putte godt”. Anton 7 år deltager i Albertslund.

“Av.... det var et godt træf I Albertslund... Jeg får stadig masser af god feedback fra mine Drageunger og ikke mindst deres familier. Tusind tak til Albertslund. Elsker at vi kan mødes alle de familier og hygge med golf en lørdag formiddag” Jonas Meyer, dragetæmmer i Dragør og fra DGU.

”Jeg ville deltage i andres træf, og tage det bedste med mig hjem. Så kom covid-19, og da der endelig blev lukket op igen, var det pludselig mig, der skulle afholde det først Træf i gruppe 14, og så var det jo bare at springe ud i det. Vi valgte at gå med Krokodillebanen og en runde Super6. Jeg havde ingen idé om, hvor mange der ville deltage - jeg blev lidt overrasket. Det blev til 43 tilmeldte børn, med tilhørende søskende, forældre, og bedsteforældre. Og med god hjælp fra alle, fik vi en fantastisk dag. Og jeg må indrømme, at jeg glæder mig til næste gang.” Lene Strandby Andersen fra Juniorudvalget i Albertslund

 

Jungletræf og Super6 i Morsø GK

“30 glade børn mødtes til Jungletræf og Super6 i Morsø Golfklub. Jeg kan kort sige om dagen at det var en succes for både store og små. Især junglegolfen tryllebandt både forældre og børn. Nogle få ville spille banen to gange. Super6 var til stor fornøjelse især for dem som for første gang skulle spille stor bane også til en rigtig match. Alle fik en præmie som vi valgte at sponsorere og vi sluttede af med en puttekonkurence, saft og kagemand.” Flemming Nielsen fra Juniorudvalget i Morsø Golfklub

 

Jungletræf og Super6 (DGU Short Game) i Sorø GK

"Det var mega sjovt at spille Junglegolf i Sorø. Mellem to af hullerne skulle vi rulle hele vejen til det næste startsted, jeg rullede så meget at jeg blev helt rundtosset, og så kom jeg til at rulle for langt - helt ud på en grussti, det var meget sjovt og lidt pinligt". Victorie 9 år, deltager i Sorø.

 

"Det var rigtigt sjovt at spille på den store Gorillabane. Det fedeste var nok at jeg lærte Villads fra Sorø at kende og vi blev efter Junglegolfen var slut og spillede nogle huller sammen bagefter - det var fedt og han var ret god" August 7 år, deltager i Sorø.

 

“Lørdag d. 27. juni var der Jungletræf og Super6 i Sorø Golfklub. Krokodillebanen var sat op, og Super6 konceptet på dagen var DGU Short Game, som var spredt ud på Sorøs 4 par3-bane-huller. Vejret var super godt, og klubben fyldt med en masse glade børn og ikke mindst deres forældre.” Kristoffer Eriksen, fra Juniordistrikt 5.

 

“Vi var to der havde klædt os ud som junglekrigere med medfølgende hatte og eget safaritøj. Der var en rigtig god stemning og børnene skulle lige finde ind i junglehistorien. Vi gjorde meget ud af at deltage i øvelserne sammen med børnene imellem hullerne, de mindste børn synes det var sjovt. Børnene snakkede sammen under øvelserne og grinede lidt ad hinanden, når fx de skulle rulle fra hul til hul og de bagefter var meget rundtosset. Alle børnene havde mod på junglegolf og var med på den værste og dette betød også at det var en STOR succes.” Louise Nielsen fra Sorøs Juniorudvalg

 

Jungletræf og Super6 i Aalborg GK

“Om dagen kan siges, at det var med spænding at vi tog imod 45 håbefulde og glade juniorer. Høj sol og varme, en veltrimmet bane og en super engagerede træner, ungdomsudvalg samt udvalgte mere erfarne juniorer styrede begivenhederne, således alle kunne få en dejlig eftermiddag. Alt gik efter planen, og som man kan se på billederne, var der både god golf, sjov og ballade.” Anders Mouritzen, fra Aalborgs Ungdomsudvalg 

 

”Vi valgte at starte alle op samtidig med en fælles velkomst, og en fælles opvarmning for junglespillerne, hvilket var en stor succes. Samlet mødte der ca. 45 spillere op til eftermiddagen. Børnene var alle glade og engagerede i alle junglelegene og selvfølgelig spillet på banen for super 6'erne. Det hele blev sluttet af med grill og præmieoverrækkelse på terrassen for alle, store som små. Vi sidder generelt tilbage med en god fornemmelse, og vi er nu klar til næste runde som skal holdes 24. juli i Løgstør” Rune Herslund og Majken Lykke Larsen fra Aalborg Golfklub

 

Jungletræf og Super6 (Speedgolf) i Benniksgård GK

“En onsdag aften mødtes 42 små unge mennesker til deres 1. træf i Benniksgård. Banerne var sat op, vejret var godt og humøret var højt. Der blev tid til junglegolf på både Krokodillebanen og Gorillabanen, og der blev spillet SNAGrundbold og speedgolf. Efter 2 timer var det 42 trætte børn der tog hjem. Tror mange glæder sig til at komme afsted igen” Krabbe Krabsen, fra Juniordistrikt 3.

 

“Jeg kan kun understrege at vores første træf var en succes. Vi var over 40 børn og unge med tilhørende forældre. Alle havde en god oplevelse og hjælperne gjorde en fantastisk indsats og fik alle spillerne sikkert gennem junglen. Alt i alt en rigtig god dag i strålende solskin med glade deltagere og ikke mindst glade forældre. Vi ser frem til næste træf” Jan Perlewitz, fra Juniordistrikt 3

 

Mere Jungletræf og Super6

Jungletræf og Super6 afvikles over 20 steder i landet den sidste hele uge i hver måned i sæsonen. De næste afdelinger ligger således i uge: 30, 35 og 39. Tag fat i jeres distrikt hvis du er i tvivl om, hvor I kan komme til træf henne. 

 

Læs mere om Jungletræf som er for børn op til 10 år, med et højt handicap eller uden banetilladelse her.

 

Læs mere om Super6 som er for børn og unge over 11 år, med et højt handicap eller uden banetilladelse her.