Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag 2018 2-800px.jpg

Kom til Golfens Dag og bliv dus med verdens bedste sport

I alt 122 klubber deltager i år i Golfens Dag og åbner døren til alle, der har en golfspiller i maven.

Normalt ligger Golfens Dag i april, men på grund af coronarestriktioner er den i år blevet rykket til juni.

- At så mange klubber med kort varsel arrangerer Golfens Dag vidner blot om, at vi har et stort ønske om at byde flere velkomne i golfsporten. Det er meget nemmere at blive golfspiller, end mange tror, siger Lars Broch Christensen, der er formand for Dansk Golf Union.

På netop Golfens Dag er det nemmere end nogensinde. 

Man behøver hverken udstyr, tekniske forudsætninger eller forudgående aftaler for at være med på Golfens Dag. Man skal blot undersøge, hvornår ens lokale klub holder åbent, og om der er en tilmeldingsprocedure.

Golf er Danmarks største voksensport, og den er i fremgang lige nu, hvor mange danske klubber oplever en øget interesse under coronakrisen.

- Golf kan tilbyde det, som mange ønsker sig lige nu. En sport, hvor man kan få frisk luft, naturoplevelser og motion i rammer, hvor det er nemt at holde sikker afstand, siger Lars Broch Christensen.

I øjeblikket oplever klubberne også en øget interesse fra mennesker, der er markant yngre end de 56 år, som er gennemsnitsalderen for en golfspiller i Danmark.

- Flere får øjnene op for, at golf passer fint til folk, der har brug for fleksibilitet i hverdagen. Og hvis man er typen, der elsker at konkurrere mod sig selv og andre, så giver golf rig mulighed for det, fortsætter han.

I alle deltagende klubber er der på Golfens Dag medarbejdere og frivillige, der står klar med hjælp og vejledning.

Samtidig har klubberne gode tilbud til nye spillere, så man kan komme i gang allerede i sommer. Typisk er det også muligt at låne udstyr, mens man opdager sporten - og med stor sandsynlighed bliver grebet af den.

- Vi ved, at mange flere end normalt kommer til at holde sommerferie i Danmark. Denne sommerferie er en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med golfsporten, siger Lars Broch Christensen.

Dansk Golf Union udlodder tre begyndersæt som præmier til nogle af de mennesker, der vælger at deltage i Golfens Dag.

Kontakt:

Lars Broch Christensen, 21 94 62 30