Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_OMDGU.png

Macau inviterer 5 danske golfspillere med udviklingshandicap på drømmetur til Østen

Den lille kinesiske enklave syd for Hong Kong afholder hvert år en gigantisk golfevent kaldet Macau Special Olympics Golf Masters og igen i år har vi fået mulighed for at tilbyde en helt speciel oplevelse til 5 udvalgte spillere og deres ledere. Macau er kendt som østens Las Vegas og det kniber tilsyneladende ikke med villige sponsorer og bidragsydere, idet alle udgifter dækkes af arrangørerne lige fra deltagerne stiger ud af flyet i Hong Kong til de letter igen ugen efter. Spillerne skal således "kun" skaffe midler til flyveturen og lederne får deres rejseudgifter dækket via tilskud fra DGU og Parasport Danmark (Dansk Handicap Idræts-Forbund)

Der spilles i flere forskellige kategorier - level 1-2 som er for begyndere uden registreret golf-hcp. og level 5, som er for spillere som er vant til spil på stor bane og som har et EGA-hcp. Vi har denne gang fået en invitation på to spillere i begyndergruppen, som skal dyste i en form for "short-game" turnering og 9-hullers foursome med lokal makker og 3 spillere i level 5, som spiller individuel match over 2 x 18 huller. Det hele foregår fra den 16.-24. april på Caesars Golf Macau - en meget eksklusiv bane, hvor almindelige greenfee-spillere må af med ca. 2.000,- kr.- for en enkelt runde golf.

Dansk Golf Unions udviklingskonsulent for paragolf Jesper Hviid har tidligere selv været leder på denne tur og udtaler:

- Der venter deltagerne en helt uforglemmelig tur. Ud over spillet på den fantastisk flotte og eksklusive bane er der sørget for 5-stjernet ophold med diverse former for underholdning og spændende udflugter - de kan roligt glæde sig!

DE FEM SPILLERE ER:

Andreas Fibæk Sørensen (level 5) Kellers Park GC

Karina Nielsen (level 1-2) Holmsland Klit GK

Birgit Rask  (level 1-2) Holmsland Klit GK

Nikolaj Tjellesen (level 5) Helsingør GC

Jacob Milner Jensen (level 5) Rønnede GK

 

Spillerne ledsages af Karin Ditlevsen fra Holmsland Klit GK, Bo Sørensen fra Kellers Park GC og Anca Tjellesen fra Helsingør GC.