Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_OMDGU.png

Made in Denmark og Himmerland Golf & Spa Resort inviterer HandiGolf-eliten på træningsophold

Årets golfsæson byder på spændende udfordringer for vore bedste HandiGolf-spillere. Først en holdlandskamp den 20.-22. maj i Frederikshavn mod de regerende verdensmestre Sverige og senere det individuelle Europamesterskab i Tjekkiet den 18.-22. juni, hvor Stefan Mørkholt fra Gyttegård GK skal forsøge at forsvare titlen og hvor Mette Wegge Lynggaard fra Trelleborg GK kandiderer til en top-3 placering i damerækken.

 

For at forberede spillerne til disse opgaver og for at sikre et godt grundlag for udtagelse til landsholdstruppen, er der indgået en aftale med Himmerland Golf & Spa Resort, som på meget fordelagtige vilkår stiller hotel, træningsfaciliteter og Tour-bane til rådighed for de 12 landholdsaktuelle spillere og træner Jan Frej.

 

Truppen til de to forestående events bliver på max. 6 spillere, så samlingen i Himmerland den 29/4-1/5 bliver vigtig med hensyn til at vælge de spillere som skal repræsentere Danmark i Frederikshavn og i Tjekkiet.

Udover de udfordringer der venter på den krævende bane, så giver weekendsamlingen gode muligheder for og tid til at snakke course management og mental coaching med spillerne, hvilket træner Jan Frej naturligvis ser frem til.

 

Truppen og teamet omkring spillerne sætter stor pris på de muligheder som samarbejdet med Himmerland Golf & Spa Resort  har åbnet op for og ser frem til et udbytterigt ophold.

Hvis du vil høre mere om HandiGolf, kriterier for deltagelse, turneringsmuligheder mm. så kontakt DGU´s HandiGolf-konsulent Jesper Hviid på 4015 7660 eller jhv@dgu.org