Submitted by mae on

Masser af træfturneringer på denne side af sommerferien

Nu er sommerferien (snart) forbi og det er tid til at komme tilbage til hverdagen igen, og forhåbentlig fortsat få spillet og trænet en masse golf. 

Traditionelt set, har der været færre turneringer på denne side af sommerferien til bredden, da mange løbende turneringer når til diverse finalespil. Har man ikke kvalificeret sig til disse, er der dermed ikke så mange turneringer at spille. 

Det har vi været kede af, og derfor har vi forsøgt at afholde nogle flere turneringer på denne side af sommerferien i år, så alle kan komme ud og spille mere golf. Vi håber I vil bakke op, og hjælpe med at sørge for at en masse af jeres børn og unge kommer ud og spille. 

 

Til U25-spillere med hcp. over 36 er der mulighed for at spille træf. Dette er også for de børn og unge der endnu ikke har fået et hcp./stor-bane-kort.

Der spilles en del steder de kommende måneder, tilmeld jer her:

 

19. aug.: Maribo Sø GK

19. aug.: Odense Eventyr GK

20. aug.: Hjortespring GK - Snoregolf

3. sep.: Mariager Fjord GK

9. sep.: Køge GK

23. sep.: Bogense GK

23. sep.: Esbjerg GK

23. aug.: Trehøje GK

24. sep.: Sydsjællands GK

 

Det er gratis at deltage. Har man ikke national spilleret, kan man tage direkte fat i kontaktpersonen for den enkelte turnering, så tilmelder vedkommende spilleren manuelt. 

Husk at det er SÅ vigtigt at alle børn og unge kommer ud og spille turneringer. Og denne gruppe skal ofte have mere hjælp til at komme afsted, måske er det allerførste gang.

skærmbillede logo træf

Hvad er golftræf?
Golftræf er et golf-event for børn, unge, klubber og familier. Til alle træf spilles der to turneringer, én til de yngste og én til de ældste. De yngste børn spiller typisk Junglegolf, Stjernejagt eller et simpelt spilformat på en lille bane. Denne turnering passer ofte til børn under 10 år. De ældste børn og unge spiller typisk Super6, som er et turneringskoncept med forskellige sjove spilformater der spilles over 6-9 huller**. Denne turnering passer ofte til børn og unge over 10 år*.

 

*Hvis en spiller på 9 år føler sig bedre hjemme til Super6, så spiller spilleren bare med her. Og omvendt føler en spiller på 11 år sig bedre hjemme i den turnering til de yngste, spiller denne bare med her. Aldersangivelserne er altså vejledende, men det er lysten hos den enkelte spiller der er afgørende for, hvor spilleren deltager.

 

 

 

 

Alle kan være med, og det er derfor en oplagt turnering at deltage i, fra første dag man går til golf. Man kan også deltage som familie (søskende er også velkomne).