Submitted by Anonymous (not verified) on

Mika og Tobias laver video for Juniorugen

De to youtubere Mika og Tobias er på rekordtid blevet stjerner blandt den unge målgruppe og nu er de klar med en film, der skal få unge igang med golfsporten. I dag lancerer de en film der skal gøre opmærksom på Juniorugen i uge 32, hvor over 70 golfklubber laver aktiviteter med børn og unge i hele landet. 

Filmen er lavet i samarbejde med Dansk Golf Union og udviklingskonsulent i Dansk Golf Union, Christian Møller, viser Mika og Tobias, hvad der er i vente under Juniorugen. 

- Det var rigtig sjovt og hyggeligt at spille golf. Vi er begge konkurrencemennesker, så vi fik hurtigt lyst til at blive bedre. Christian var perfekt til at vise os golf. Han så "golf" meget udefra og var ærlig omkring de ting i golf som hænger lidt.

 

I stedet for det handlede om "det rigtige skud" og "den perfekte måde at stå på", så gik han op i, at det skulle være sjovt. Det gjorde oplevelsen meget bedre, siger Mika og Tobias.

Mika og Tobias blev landskendt sidste år for deres sang "Ikke mere mælk", der er blevet set næsten syv millioner gange på Youtube. 
Videoen med Mika og Tobias og Juniorugen kan ses her.

Alle børn og unge er velkomne til at kigge forbi en golfklub i Juniorugen og få en sjov oplevelse med golfen i deres sommerferie. Det kræver ikke forudgående kendskab til golf. Golfklubberne vil stå klar med et sjovt program fyldt med leg, træning og spil på banen.   

 

Kontaktperson: Rikke Haurvig, Turnerings- og Udviklingskonsulent, 41 16 65 40