Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag 2019 vallø

Mindst 2400 nye forelskelser på Golfens Dag

Flere end 5600 mennesker deltog som gæster ved Golfens Dag. Omkring 2400 af dem fandt kærligheden og vil fortsætte med golf.

Det viser de indledende tilbagemeldinger, som Dansk Golf Union har indsamlet fra de 153 deltagende klubber i Golfens Dag den 28. april.

Golfens Dag bød på åbne døre, gratis spil, masser af frivillige der tog imod og instruktion i den svære, men fascinerende sport.

Mange klubber havde endda arrangeret grillmad, drikkevare, goodiebags og konkurrencer som del af arrangementet.

- 35 imødekommende og rutinerede frivillige gav vores 115 glade gæster den perfekte velkomst og introduktion til verdens bedste sport. Det resulterede i 46 ny-golfere og to almindelige medlemskaber. Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet, og få overbevist dem alle om, at det er verdens bedste sport, fortæller Inge Larsen, næstformand i Greve Golfklub.

Vejret har sikkert spillet en rolle for det totale fremmøde i år, da store dele af Jylland var ramt af regn.

Alligevel var det samlede besøgstal kun 800 lavere end 2018 - og i gennemsnit havde hver klub 37 på besøg. Nogle klubber oplevede dog højere deltagelse end nogensinde.    

- Det er selvfølgelig dejligt, at så mange mødte frem på Golfens Dag. Der er dog stor forskel antal gæster fra klub til klub. Så vi skal blive endnu bedre til at udbrede de gode eksempler. At næsten 2500 forventer at melde sig ind, vidner om at klubberne er rigtig gode til at afvikle Golfens Dag, siger Kim Uldahl, der er udviklingskonsulent i Dansk Golf Union

Golfens Dag er et “Åbent hus”-koncept, der skal pirre interessen for golf for flere danskere på tværs af aldre. Selvom Golf er Danmarks største seniorsport har så godt som alle klubber plads til flere medlemmer.

 

Kontakt:

Kim Uldahl: 21 36 06 98