Submitted by Anonymous (not verified) on
Dyrehaven_golf.jpg

Naturens uge er også for golfklubber

Vær med til at invitere børn og voksne ud på naturoplevelser 

Naturens Uge er Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådets årlige mærkedage for naturoplevelser. Målet er det samme: At inspirere børn og voksne til at opleve naturen og opdage alle de ting, I kan lave derude. Det hele løber af stablen den 5.-11. september. Det er muligt at lave arrangementer på hvilket som helst tidspunkt i ugen.


Synlighed for golfklubber 

I Naturens Uge har I chancen for at nå ud til andre målgrupper end dem golfklubberne traditionelt henvender sig til. Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening står for en omfattende markedsføring og pressekampagne, der betyder, at rigtig mange danskere får øjnene op for Naturens Uge og søger mellem alle arrangementerne på hjemmesiden www.naturensuge.dk.  Sidste år deltog tæt ved 250.000 danskere i Naturens Uge

Naturens Uge kan for golfklubberne være en anledning til at synliggøre naturen på golfbanen og evt. styrke forholdet til eksempelvis kommunen eller andre samarbejdspartnere.  80% af arrangørerne fortæller, at de bruger dagen til at øge interessen for den lokale natur i lokalmiljøet, og ca. 60% fremhæver, at de bruger dagen til at skabe større synlighed om deres forening. En del nævner også at de bruger Naturens Uge til at hverve medlemmer og skabe nye samarbejdsmuligheder fx med andre organisationer, kommunen eller lodsejere.

Sådan er I med
·         Planlæg et arrangement, der viser jeres friluftsaktivitet. I kan lave arrangementet alene eller sammen med andre foreninger, kommunen mv.
·         Lad jer gerne inspirere af årets tema ”Den eventyrlige natur”.
·         Opret arrangementet på www.naturensuge.dk
·         Vælg om I vil modtage en arrangørpakke med f.eks. banner, T-shirts og børnespil til jeres arrangement.
·         Lav PR lokalt for jeres arrangement.

På https://naturensuge.dk/partnerskaber/ kan der findes mere inspiration.

Mangler I materialer eller lign. kan I kontakte konsulent Sune Møller Petersen, e-mail: smp@friluftsraadet.dk, tlf.: 24 67 66 43.