Submitted by Anonymous (not verified) on
Fidusbamsen.jpg

Nominer din ven i klubben og vind 100.000 kroner

DIF og Nordea-fonden uddeler ’Fidusbamsen’ til en ung idrætsudøver, der har været en særlig god kammerat i det forgangne år.

De danske golfklubber er fuld af ildsjæle inden for alle aldre. Selvom klubberne kæmper med at få flere unge til at spille golf er der behov for at hylde de unge ildsjæle og indtil den 1. december 2017 kan klubberne og frivillige på www.fidusbamsen.dk indstille en ung person i alderen 12 til 19 år til DIF og Nordea-fondens pris ’Fidusbamsen’. Prisen vil blive uddelt ved sportsgallaen Sport 2017 den 6. januar 2018 til en ung person, som ganske enkelt er en god kammerat i en idrætsforening under DIF.

Og der er en ualmindelig attraktiv præmie på højkant. Ud over æren inkluderer prisen nemlig en sportsrejse for ’Årets Holdkammerat 2017’ og dennes hold. Rejsen har en værdi af 100.000 kroner.  

- Gode holdkammerater er alfa omega, når man dyrker idræt, og gode holdkammerater er med til at skabe liv og glæde i idrætsforeningerne, hvad enten man vinder eller taber med sit hold. Fællesskabet binder idrætten sammen, og vi håber, at landets mange unge idrætsudøvere vil være med til at udpege netop deres gode holdkammerater ude i klubberne, siger Nordea-fondens direktør, Henrik Lehmann Andersen. 

For at nominere årets bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år, kan man besøge www.fidusbamsen.dk (facebook-side), uploade et billede af personen og lave en lille beskrivelse af, hvorfor den udvalgte kandidat fortjener at blive ’Årets Holdkammerat 2017’.

Sidste år vandt den 14-årige cheerleader Signe Vemby fra Århus Tigers prisen. Hun brugte vinderkronerne på at invitere sit hold på en uforglemmelig træningstur til Barcelona.