Submitted by Anonymous (not verified) on
Kibsgaard og Brown.jpg

To nordjyder vinder danmarksmesterskaberne i golf

Sofie Kibsgaard Nielsen og Hamish William Brown vandt søndag DM i golf.

De to talentfulde 21-årige satte søndag konkurrenterne til vægs og vandt Santander DM i slagspil.

Hamish Brown fra Aalborg Golfklub og Sofie Kibsgaard Nielsen fra Morsø Golfklub sluttede begge ugen i 6 slag under par.

- Jeg vil bestemt sige, det er et skridt op for mig. Jeg er rigtig glad. Jeg holder sammen på det, og mit jernspil har været rigtig godt og jeg er rigtig god i det korte spil. Det har været opskriften, sagde Hamish Brown efter sin sejr.

For Sofie Kibsgaard Nielsen vedkommende er sejren hendes anden ved DM i slagspil. Hun hev nemlig også titlen hjem for to år siden.

- Jeg har slået mine jern rigtig godt. Jeg havde en hård start på første runde, men siden er jeg kommet rigtig godt efter det, sagde den dobbelte danmarksmester efter sin runde.

Santander DM i slagspil blev i år spillet på en af Danmarks absolut bedste baner, nemlig Skovbanen i Holstebro Golfklub. Banen viste sig da også som en værdig test for Danmarks mest talentfulde spillere.

Hos herrerne sluttede kun tre spillere under par for ugen, mens der hos damerne blot var to spillere under par, da det sidste slag var slået.

I herrerækken sluttede to spillere fra Næstved Golfklub, Christoffer Bring og Jacob Skov Olesen på de to andre podiepladser.

Hos damerne var Amalie Leth-Nissen fra Hjortespring Golfklub kun et enkelt slag fra et omspil, der kunne have givet hende et seniormesterskab oveni i det junior-DM, hun sikrede sig for få dage siden.

Louise Dahl fra Værebro Golfklub hentede bronze hos damerne.

Såvel Sofie Kibsgaard Nielsen som Hamish Brown er en del af det danske golflandshold.

 

Kontakt: 

Claus Mølholm, eliteansvarlig i Dansk Golf Union, 28 89 51 39

Claus Rødgaard Thomsen, pressechef i Dansk Golf Union, 25 40 33 86